«Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα»: Οι δημότες της Δυτικής Αχαΐας ψήφισαν


Στον απόηχο της μεγάλης εκδήλωσης των εγκαινίων του εκλογικού γραφείου του συνδυασμού, η παράταξη «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα» εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

΅»Αξέχαστες στιγμές ζήσαμε χθες, όλοι όσοι συμμετείχαμε στα εγκαίνια του εκλογικού γραφείου της παράταξής μας «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα» με επικεφαλή το Σπύρο Ν. Μυλωνά, υποψήφιο δήμαρχο δυτικής Αχαΐας.

Δεν ήταν μόνο το μέγα π λήθος,που ξεπέρασε κάθε προσδοκία μιας και πρόκειται κατά κοινή ομολογία, για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση προεκλογικής περιόδου που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην πόλη της Κάτω Αχαγιάς. Ήταν ο παλμός και το πανηγυρικό κλίμα. Ήταν η λαοθάλασσα που πλημμύρισε τους δρόμους, τις πλατείες, τα σοκάκια της πόλης….

Δεν υπάρχουν λόγια που να μπορέσουν να περιγράψουν τα αισθήματα ικανοποίησης, αλλά και τηνευθύνη που μας προκάλεσε το δυναμικό παρών του λαού της δυτικής Αχαΐας, στην χθεσινή εκδήλωση για τα εγκαίνια και την παρουσίαση του συνδυασμού μας !!!

Ο λαός της δυτικής Αχαΐας μίλησε στέλνοντας μήνυμα νίκης από την πρώτη Κυριακή!!!!!

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε στην έναρξη της ομιλίας του και ο επικεφαλής της παράταξης….. «Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τη αποψινή σας παρουσία εδώ! Όλοι εσείς δείχνετε το δρόμο! Το δρόμο της νίκης στις εκλογές της 26ης του Μάη! Νικητές θα είμαστε όλοι εμείς! Θα είναι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη «Όραμα για την Δυτική Αχαΐα!». Η Αχαγιά απόψε μίλησε! Η Αχαγιά απόψε ψήφισε! Ψήφισε «Όραμα για την Δυτική Αχαΐα!» Την μεθεπόμενη Κυριακή θα γυρίσουμε τη σελίδα και θα ανοίξουμε το δρόμο για μια νέα πορεία στο Δήμο μας.».

Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος κάλεσε τους συνδημότες του να σκεφτούν το νόημα των δημοτικώνεκλογών.«Πολλοί δίνουν διάφορες ερμηνείες και πολλοί δείχνουν διάφορες συμπεριφορές…» όπως χαρακτηριστικά είπε. Για να συνεχίσει λέγοντας «Η προεκλογική περίοδος είναι η στιγμή που παρουσιάζουμε στους συνδημότες τις σκέψεις μας, τις απόψεις μας, τις προτάσεις μας. Σας λέμε τα σχέδια μας για το Δήμο, τις ιδέες μας για τον τόπο, τις προθέσεις μας για το πως θα πάμε καλύτερα. Αυτή είναι η στιγμή της ευθύνης για όλους μας! Πρέπει με σοβαρότητα, να σταθμίσουμε τα δεδομένα, τις προτάσεις, τα πρόσωπα και να αποφασίσουμε! Καλούμαστε τελικά να αποφασίσουμε τι Δήμο θέλουμε!».

Καταπέλτης ο λόγος του κ.Μυλωνά για την παρούσα δημοτική αρχή την οποία χαρακτήρισε ανίκανη, διεφθαρμένη καιδιαπλεκόμενη, αφού ανέλυσε σειρά περιστατικών που καταμαρτυρούν πως είναι όμηρος του ρουσφετιού, της μιζέριας, της ανευθυνότητας και της συναλλαγής.«Τι σχέση έχει η κορυφαία στιγμή της δημοκρατίας με αυτό τον βούρκο;», όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Με την ερμηνεία του προγράμματος της παράταξης «Όραμα για τη δυτική Αχαΐα» τελείωσε το λόγο του ο επικεφαλής της παράταξης Σπύρος Ν.Μυλωνάς. Συγκεκριμένα ανέφερε «Επιλύοντας τα θέματα της καθημερινότητας και παράλληλα με αυτά θα εργαστούμε για την ανάπτυξη της περιοχής μας ολοκληρώνοντας υποδομές κρίσιμες για αυτή! Θα συνεργαστούμε με όλο το δυναμικό της περιοχής, τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής για την προώθηση νέων καλλιεργειών, την τυποποίηση και εμπορία προϊόντων ώστε να παραχθεί πλούτος στην περιοχή μας! Σκοπός μας είναι να συμβάλλουμε, να εργαστούμε σκληρά να βοηθήσουμε τον τόπο μας! Το έργο που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις της οικονομικής ανάπτυξης, που θα φέρει επενδύσεις, θα δημιουργήσει δουλειές και θα κρατήσει τους νέους μας εδώ…..».

Ο υποψήφιος δήμαρχος κλείνοντας χαρακτηριστικά είπε «Ποτέ και πουθενά μισθοφόροι δεν κατάφεραν να κερδίσουν εκείνους που παλεύουν για τις ιδέες και τα ιδανικά τους !!!».


Πηγή