63χρονη έδωσε όλα τα κοσμήματά της για να γλιτώσει την κόρη της από «μαϊμού» τροχαίο


Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι τηλεφώνησαν σε 63χρονη ημεδαπή, στην οποία προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς και με το πρόσχημα ότι η κόρη της έχει προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα και κρατείται την έπεισαν να βάλει όλα τα κοσμήματα της σε μια σακούλα και να τα αφήσει έξω από την οικία της, λέγοντάς της ότι έτσι θα αφεθεί ελεύθερη.

Στη συνέχεια οι δράστες αφαίρεσαν την σακούλα με τα κοσμήματα και τράπηκαν σε φυγή. Διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Εξ άλλου, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 52χρονος ημεδαπός, διότι σε
αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης -14- ετών και -5- μηνών, για υπόθεση ληστείας.

Τέλος, συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 24χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 50 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.


Πηγή