O Αλ. Χρυσανθακόπουλος στην Πάτρα στις 12/5

Η Κεντρική Ομιλία του Ανεξάρτητου Υποψηφίου Δημάρχου Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μάη 7μμ στο ξενοδοχείο Αστήρ. Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην μεγάλη αλλαγή, για να γίνει η Πάτρα Διεθνής και σύγχρονη Πόλη.

Ο κύκλος του παρελθόντος έκλεισε! Ο κ Πελετίδης συμπληρώνει το τοπικό κατεστημένο ως στείρα συστημική δύναμη, η καταστροφική του πενταετία έκλεισε. Ο κ Αλεξόπουλος θρονιασμένος 9 χρόνια στην διορισμένη θέση του αντιπεριφερειάρχη, άνευ ουσιαστικής προσφοράς στην πόλη, εκπροσωπεί τον επιχειρηματικό του σπόνσορα και το φθαρμένο αυτοδιοικητικό κατεστημένο του παρελθόντος. Ο κ Παπαδημάτος, ο κ Ρώρος και ο κ Νικολόπουλος αυτοπεριορίζονται στα κόμματα τους. Η ακομμάτιστη αυτοδιοίκηση δεν τους συγκινεί!

Εμείς είμαστε η δημιουργική δύναμη της πόλης. Το όραμα μας και το πρόγραμμα μας αποτελούν την βάση της προγραμματικής συμφωνίας, που χρειάζεται η Πάτρα για να αλλάξει πορεία και να μπεί στην ατραπό της οικονομικής ανάπτυξης, της επισκεψιμότητας και της ανάκτησης της χαμένης αίγλης της. Ελάτε ισότιμα μαζί μας! Για να απελευθερωθεί η Πάτρα από τα κυκλώματα και την διαπλοκή.

Για να γίνουν οι Δημότες Πρωταγωνιστές στην Πόλη τους. Για να είσαι και Εσύ η μεγάλη Δύναμη Ανατροπής του Κατεστημένου. Για να βγούν οι Γειτονιές και οι Κοινότητες από την μιζέρια και την εγκατάλειψη. Για να ανήκει ο Δήμος στους κατοίκους του και να μην λεηλατούν το εισόδημα του παρέες και κερδοσκόποι επιχειρηματίες! Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΙΜΗ ΜΑΣ.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    6 Μαΐου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία