O Διονύσης Γιακουμέλος μιλά ΕΚΤΕΝΩΣ… στο IonianRadio.gr για το Τοπικό Συμβούλιο ΠΛΑΝΟΥ …”EXO […]

Διονύσης Γιακουμέλος (EXOYME ΠΛΑΝΟ)
Η αγάπη μας για τη Ζάκυνθο με φέρνει σήμερα εδώ. Υπάρχουν πολλά προβλήματα στη περιοχή μας και είναι γνωστά. Εγώ τα βιώνω και θα ήθελα μέσω του σταθμού σας κάποια στιγμή όλοι εμείς που ασχολούμαστε με τη πολιτική, να κάνω μια ευχή, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας όλοι για το καλό αυτού του τόπου και πιστεύω ότι θα πάμε μπροστά. Στο ψηφοδέλτιο έχουμε ανθρώπους δυναμικούς. Έχουμε πολλά προβλήματα, περιβάλλον καθαριότητα και σε προτεραιότητα μπαίνουν τα αυτονόητα, αλλά και το κυκλοφοριακό.

Καλούμε επιχειρηματίες να είναι δίπλα μας γιατί μόνο έτσι θα πάει το Τσιλιβί μπροστά Άλλο θέμα είναι οι γαλάζιες σημαίες δεν είναι δυνατόν που πάντα είχαμε 3-4 σημαίες να μην έχουμε καμία Στον αθλητισμό πάμε πολύ καλά και στηρίζεται από όλους τους επιχειρηματίες και από όλο τον κόσμο. Θα είμαστε παρόν σε όλα.

Με το κυκλοφοριακό αυτό που συμβαίνει είναι λυπηρό. Όλα ξεκινούν τελικά από την οικογένεια και το αν υπάρχει παιδεία. Εμείς σαν ψηφοδέλτιο ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΑΝΟ και θα επιμείνουμε και όλοι θα έρθουν κοντά μας να αναβαθμίσουμε τη περιοχή μας. Εγώ έχω πελάτες 30 ετών στην επιχείρηση μας. Οι ίδιοι λυπούνται για το τόπο. Πρέπει όλοι μας να σκύψουμε επάνω στο πρόβλημα. Δεν περισσεύει κανείς και πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Στο Τσιλιβί δεν υπάρχει πτώση τουριστική όπως ακούγεται για άλλες περιοχές Αν μας επιλέξουν θα καταλάβουν ότι οι άνθρωποι του ψηφοδελτίου μας αξίζουν πάρα πολλά


Πηγή