To κλίμα στα εκλογικά κέντρα της Πάτρας μετά τα όσα έδειξε η κάλπη

Την δική τους αγωνία ζουν τα στελέχη και τα επιτελεία των συνδυασμών της Πάτρας, όσο περνά η ώρα και η καταμέτρηση των ψήφων συνεχίζεται.

Στην παράταξη Πρωτεύουσα Ξανά τα χαμόγελα επέστρεψαν όταν οι τελευταίες πληροφορίες που έλαβαν κάνουν λόγο για επικράτηση του Γρηγόρη Αλεξόπουλου έναντι του Νίκου Παπαδημάτου, ενώ υπάρχει κάποια αισιοδοξία ότι το συνολικό του ποσοστό θα φτάσει το 17%, κάτι που θα σφραγίσει την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στη μάχη των εκλογών.

Στενοχώρια και λύπη επικρατούσε στο εκλογικό κέντρο της Νέας Πάτρας του Νίκου Νικολόπουλου, με τον τελευταίο να δίνει έναν λόγο στα στελέχη του συνδυασμού του, μιλώντας για τον ωραίο αγώνα που έκανε η παράταξη του, δίνοντας τα συγχαρητήρια του στον Κώστα Πελετίδη και τονίζοντας ότι θα είναι φαντάρος στον δεύτερο για τη μάχη του β΄γύρου.

Ίδιο κλίμα περίπου και στο στρατόπεδο του Γιώργου Ρώρου ο οποίος δεν θέλησε να προβεί σε δηλώσεις, λέγοντας ότι θέλει να δει συνολικά το αποτέλεσμα και ύστερα να προβεί σε εκτιμήσεις.

Πιο χαρούμενο ήταν το κλίμα στο εκλογικό κέντρο του Πέτρου Ψωμά καθώς τα στελέχη της παράταξης του μιλούσαν για επιτυχία του νεοεμφανιζόμενου συνδυασμού, ενώ στο κέντρο του Νίκου Τζανάκου έκαναν λόγο για τον τίμιο αγώνα που έδωσε η ομάδα του. Στην παράταξη του Νίκου Παπαδημάτου ζούσαν την δική τους αγωνία, ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν να περάσουν στον β' γύρο.

Τέλος, στα εκλογικά κέντρα του Νεκτάριου Φαρμάκη και του Απόστολου Κατσιφάρα, υπήρχε επίσης αγωνία και έντονο το άρωμα της επόμενης ημέρας για την εκλογική μάχη που θα ακολουθήσει όπως όλα δείχνουν την επόμενη Κυριακή.

Δείτε φωτογραφίες του patrasevents.gr.

To κλίμα στα εκλογικά κέντρα της Πάτρας μετά τα όσα έδειξε η κάλπη To κλίμα στα εκλογικά κέντρα της Πάτρας μετά τα όσα έδειξε η κάλπη To κλίμα στα εκλογικά κέντρα της Πάτρας μετά τα όσα έδειξε η κάλπη


Πηγή