To Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Βολιμών και τον ΟΔΑΖ επισκέφθηκε ο Κώστας Κόκλας

Το Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, η καινούργια πτέρυγα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (ΟΔΑΖ) και το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Βολιμών είναι έργα που δημιουργήθηκαν επί κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Ως , Αναπληρωτής Γραμματέας Ποιότητας Ζωής της Νέας Δημοκρατίας , επισκέφθηκα τον ΟΔΑΖ, όπου ξεναγήθηκα στην καινούργια πτέρυγα και ενημερώθηκα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκα το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Βολιμών που παραμένει κλειστό, αφήνοντας έτσι την ορεινή Ζάκυνθο απροστάτευτη και τους πολίτες της να φοβούνται μήπως χρειαστούν σε ώρα ανάγκης να διακομιστούν στο Νοσοκομείο Ζακύνθου που απέχει 30χλμ.

Η απαξίωση του Νοσοκομείου Ζακύνθου από τη σημερινή κυβέρνηση και η μη λειτουργία του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Βολιμών έχουν οδηγήσει τους πολίτες σε μία μόνιμη κατάσταση φόβου και απόγνωσης.

Η αποκατάσταση της αξιοπιστίας του Νοσοκομείου Ζακύνθου και η επαναλειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου Βολιμών, αποτελούν προτεραιότητες της Νέας Δημοκρατίας ώστε οι πολίτες να νοιώσουν ασφαλείς. Η ισότιμη πρόσβαση στο βασικό αγαθό της υγείας είναι προϋπόθεση τόσο για την ποιότητα ζωής όσο και για την ευημερία.


Πηγή