Ένας Κήπος Γεμάτος Συναισθήματα

Ένας Κήπος Γεμάτος Συναισθήματα

Το πρωί του Σαββάτου ο κήπος της Δημόσιας Βιβλιοθήκης γεμίζει…συναισθήματα.
Ένα εργαστήρι, στο οποίο οι μικροί μας φίλοι θα μάθουν για τα συναισθήματά τους μέσα από τεχνικές παιγνιοθεραπείας και δραματοθεραπείας. Ελάτε να παίξουμε παιχνίδια εμπιστοσύνης και συνεργασίας, να φτιάξουμε τη δική μας αφίσα διαχείρισης θυμού, να φανταστούμε τι χρώμα θα ήταν τα συναισθήματά μας αν τα ζωγραφίζαμε.

Τα παιδιά θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα, που να μην πειράζει να λερωθούν.
Πού; Στον κήπο της Βιβλιοθήκης.
Πότε; Σάββατο 22/6, 10.00 π.μ.
Ποιος; Παιδιά 7-9 ετών.
Φιλικό και για παιδιά με αισθητηριακές δυσκολίες (παρακαλώ ενημερώστε μας σχετικά στα σχόλια της αίτησής σας).
Είσοδος δωρεάν
Λόγω του βιωματικού χαρακτήρα του εργαστηρίου οι θέσεις θα είναι περιορισμένες.
Τηλέφωνα κρατήσεων(πρωινές ώρες): 6986531348.

Συντονίζει-εμψυχώνει η Ειδική Παιδαγωγός-εκπ. Παιγνιοθεραπεύτρια Αναστασία Κούρτη

Λίγα λόγια για τη συντονίστρια:
Η Aναστασία Κούρτη είναι ειδική παιδαγωγός από τη Λευκάδα, όπου και εργάζεται από το 2011. Είναι απόφοιτη του Π.Τ.Δ.Ε. Πατρών και κάτοχος του μεταπτυχιακού Language and Communication Impairment in Childrenτου Παν. του Sheffield. Εξειδικεύεται στις Μαθησιακές Δυσκολίες και έχει ξεκινήσει την εκπαίδευσή της στην Παιγνιοθεραπεία. Εργάζεται με παιδιά με ή χωρίς μαθησιακές και άλλες δυσκολίες και συντονίζει ομάδες κοινωνικών δεξιοτήτων, όπως και ομάδες ψυχοσυναισθηματικής υποστήριξης παιδιών και γονέων.

Λίγα λόγια για το χώρο:
Η Δημόσια Βιβλιοθήκη της Λευκάδας βρίσκεται στην παλιά πόλη, στην Πλατεία Μαρκά. Το υπέροχο νεοκλασικό κτίριο, στο οποίο στεγάζεται, χτίστηκε ως κατοικία της οικογένειας Ζουλίνου και διαθέτει έναν όμορφο κήπο.Η Βιβλιοθήκη έχει σύγχρονα βιβλία (60.000 τόμοι), χειρόγραφα, παλαίτυπα, χαρακτικά και χάρτες, έργα σύγχρονης τέχνης Λευκαδίων καλλιτεχνών, καθώς και τη Συλλογή Μεταβυζαντινών Εικόνων και Θρησκευτικών κειμηλίων από το 16ο αιώνα και μεταγενέστερα.

Tags:Αναστασία ΚούρτηΔημόσια Βιβλιοθήκη


Πηγή