Αλεξοπούλου: Συγχαρητήρια στον Πατρινό αθλητή Δήμο Ασημακόπουλο


Με αφορμή την εκ νέου κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα MuayThai (Μάϊ Τάϊ) την κατηγορία των 67 κιλών από τον Αχαιό πρωταθλητή Δήμο Ασημακόπουλο, η Χριστίνα Αλεξοπούλου δήλωσε:

«Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Πατρινός πρωταθλητής Δήμος Ασημακόπουλος κατέκτησε για ακόμη μια φορά την πρώτη θέση στην κατηγορία των 67 κιλών, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα MuayThaiπου διεξήχθη στην Αθήνα. Η διατήρηση μιας διάκρισης σε επαγγελματικό επίπεδο δη αυτής του Πανελλήνιου πρωταθλητή δεν είναι κάτι συναντούμε συχνά. Τουναντίον,αναδεικνύουν χαρακτηριστικά ανθρώπου με σπάνια αθλητικά χαρίσματα.

Σαν αποτέλεσμα των συνεχών διακρίσεων και της αδιαμφισβήτητης αθλητικής αξίας του Δήμου Ασημακόπουλου στο δημοφιλές άθλημα του MuayThai, η πανελλήνια ομοσπονδία τον έχει καταστήσει μόνιμο μέλος της Εθνικής Ομάδας. Με το εθνόσημο στο στήθος θα ταξιδέψει στα τέλη Αυγούστου στη Νότια Κορέα με στόχο να κατακτήσει ακόμα ένα μετάλλιο στην παγκόσμιας αναγνώρισης διοργάνωση WorldArtGames.

Δήμο, σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και σου υπενθυμίζω σαν υπερήφανη νονά σου, ότι η σημαντικότερη κατάκτησή σου είναι ότι βιώνεις τον αθλητισμό μέσω των αξιών της ευγενούς άμιλλας, της συμμετοχής, της αξιοπρέπειας και του σεβασμού στους κανόνες», τόνισε η κυρία Αλεξοπούλου.

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου (www.xalexopoulou.gr) είναι Πολιτικός Μηχανικός και Επιχειρηματίας της Αχαΐας, Μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), εκλεγμένη με την παράταξη που υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία.


Πηγή