Ανδρέας Νικολακόπουλος από τη Ζαχάρω: Με αιχμή τη παραγωγή και τον τουρισμό μας !

Η πραγματική ανάπτυξη με αιχμή τον Πρωτογενή Τομέα και τον Τουρισμό είναι βασικό ζητούμενο για την περιοχή μας και αυτό θα το πετύχουμε μόνο με συγκεκριμένες στρατηγικές κινήσεις και την καλή συνεργασία όλων μας.

Έχει σημασία να διαμορφώσουμε το ανάλογο επενδυτικό κλίμα που δεν θα παρεμποδίζεται κάθε φορά από Προεδρικά Διατάγματα τα οποία αντι να διευκολύνουν επί της ουσίας καταστρέφουν την εξέλιξη και την δυνατότητα νέων ευκαιριών στον τόπο μας….

Τα παραπάνω τόνισε επισκεπτόμενος τη Νότια Ηλεία και τη Ζαχάρω ειδικότερα, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Νικολακόπουλος, που έγινε δεκτός με ιδιαίτερη οικειότητα και ενθουσιασμό από τους κατοίκους. Όλοι είχαν ένα καλό λόγο να του πουν και να τον προτρέψουν να συνεχίσει με τον ίδιο ουσιαστικό συνεπή και σοβαρό τρόπο την προσπάθειά του στην προεκλογική περίοδο, ενώ ο ίδιος ζητούσε την συμπόρευσή τους στον αγώνα που δίνει η ΝΔ και ο αρχηγός της Κυριάκος Μητσοτάκης για την Πολιτική Αλλαγή στην χώρα και την Ηλεία.

Ο κ. Νικολακόπουλος νωρίς το πρωί επισκέφθηκε τον χώρο της Λαικής Αγοράς συνομίλησε με παραγωγούς και μικροπωλητές και έδειξε το ενδιαφέρον του για την φετινή πορεία των προιόντων της περιοχής την διαμόρφωση των τιμών και τις θερμοκηπιακές και άλλες καλλιέργειες κηπευτικών κλπ αλλά και τα σημαντικά προβλήματα δαπανών που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της υπαίθρου.

Ακολούθως είδε και τους επαγγελματίες και εμπόρους της Ζαχάρως οι οποίοι του επεσήμαναν την ανάγκη να «ξαναζωντανέψει» και να αποκτήσει και πάλι η αγορά την αίγλη και την κίνηση που της αρμόζει ειδικά την θερινή περίοδο.

Παράλληλα ο υποψήφιος βουλευτής συναντήθηκε και με φορείς του τόπου για θέματα που απασχολούν τη Νότια Ηλεία συνεχίζοντας και την διαρκή ενημέρωση του.


Πηγή