ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ: Μεγαλειώδης συγκέντρωση Ηλείων ετεροδημοτών στην Αθήνα!

Πλημμύρισαν από Ηλείους ετεροδημότες της Αθήνας οι αίθουσες του «Wyndham Grand Athens» στη μεγαλειώδη συγκέντρωση του Υποψήφιου Βουλευτή Ηλείας της Ν.Δ. Γιώργου Κοντογιάννη, που εξέπεμψε εμφατικό μήνυμα νίκης!
Ο πρώην Υφυπουργός, απέδειξε και πάλι ότι είναι βαθύς γνώστης των μείζονος σημασίας προβλημάτων της Ηλείας, αλλά και παράλληλα ότι είναι ο πολιτικός εκείνος που διαθέτει την εμπειρία και την δύναμη, να φέρει τις λύσεις και τις προοπτικές ανάπτυξης στον πολύπαθο νομό του.

Για όλα τα προβλήματα αλλά και τις δυνατότητες της Ηλείας έχει ενημερώσει πολλάκις ο Γιώργος Κοντογιάννης τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος θεωρεί την Ηλεία Νομό-κλειδί για την ανάπτυξη της χώρας.
Για να γίνουν όμως όλα αυτά θα πρέπει μέσα από τις εκλογές να βρεθούν τα κατάλληλα άτομα στις σημαντικές για τον Νομό θέσεις, ώστε να μη χαθεί αυτή η ευκαιρία για τον τόπο μας. Κάτι που σίγουρα εγγυάται η εκλογή του Γιώργου Κοντογιάννη στις πρώτες εκλόγιμες θέσεις του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στην Ηλεία.

Με όπως πάντοτε διαυγή και εύληπτο πολιτικό λόγο, χωρίς ανούσια συνθήματα και ανέξοδη υποσχεσιολογία, ο Γιώργος Κοντογιάννης υπήρξε ουσιαστικός και καίριος, προκαλώντας κύμα ενθουσιασμού στους Ηλείους της Αθήνας που χωρίς υπερβολή κατέκλυσαν τον χώρο του «Wyndham Grand Athens»

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ ΠΡΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ

Τον πρώην Υφυπουργό προλόγισε ο καλός του φίλος και συνάδελφος δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο γραφείο Τύπου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος αναφέρθηκε στις θέσεις ευθύνης που διαχρονικά αναλαμβάνει με επιτυχία ο Ηλείος πολιτικός.
Στην ομιλία του ο Γιώργος Κοντογιάννης στάθηκε στα ψέματα του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για ανάπτυξη στην Ελλάδα και την Ηλεία.

Για τις επιχειρήσεις αναφέρθηκε στο ξεκάθαρο σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη:
Εμείς θα μειώσουμε φόρους και εισφορές, θα βελτιώσουμε το επιχειρηματικό περιβάλλον, θα διευκολύνουμε τη ρευστότητα των επιχειρήσεων, αλλά οι επιχειρήσεις οφείλουν να πληρώνουν τους φόρους και τις εισφορές που τους αναλογούν και να προστατεύουν το περιβάλλον και κυρίως να είναι δίπλα στους εργαζόμενούς τους. Και φυσικά δείχνοντας την ανταπόκρισή τους στην υγιή πατριωτική πρόταση που τους απευθύνει η ΝΔ πρέπει να επιστρέψουν και οι ίδιοι στην Ελλάδα τις καταθέσεις, περίπου 10 δις, που έχουν στο εξωτερικό.
Για την ανάπτυξη της Ηλείας, ανέφερε ότι πρώτη προτεραιότητα είναι ο δρόμος Πατρών-Πύργου, ένας δρόμος θανατηφόρος στον οποίο δεκάδες συντοπίτες μας άφησαν τη ζωή τους και που αποτελεί αφορμή τα τουριστικά γραφεία να αποφεύγουν επιμελώς την περιοχή μας.

Είναι δέσμευση της ΝΔ και προσωπικά του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θα σπάσει επιτέλους η απομόνωση της Ηλείας, για να μπορέσουμε να μετακινούμαστε με ασφάλεια αλλά και για να αναπτυχθεί ο τουρισμός του τόπου μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ: "Η ΗΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ"

Ανέφερε ότι πουθενά δεν υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες και ευκαιρίες για ανάπτυξη σε μία περιοχή όπως στην Ηλεία:
Δεν υπάρχει τόπος σαν την Ηλεία στην Ελλάδα, που να συνδυάζει 130 χιλιόμετρα αξιοποιήσιμης παραλίας με πεντακάθαρα νερά, ποτάμια και λίμνες που η ίδια η Ευρώπη τα χαρακτηρίζει μνημεία φυσικού κάλους και τα προστατεύει, καταρράκτες (γιατί δεν είναι μόνο στη Νέδα, είναι και στη Νεμούτα), δασικό πλούτο, το μοναδικότερο και ιστορικότερο δρυοδάσος της Ευρώπης, το δάσος της Φολόης, μοναδική πολιτιστική κληρονομιά, αρχαία, βυζαντινά και Ενετικά μνημεία, εύφορες πεδιάδες, ιαματικές πηγές, και κυρίως το μοναδικό, παγκοσμίως, brand name της Αρχαίας Ολυμπίας, που ταυτίζεται με τη σημαντικότερη αθλητική, κοινωνική και πολιτιστική δραστηριότητα στον κόσμο, τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΙΔΙΑΤΕΡΗ ΜΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Ηλείας Γιώργος Κοντογιάννης, αναφέρθηκε στο μόνο σύγχρονο πολιτικό πρόσωπο μπόρεσε να κατανοήσει την αξία αυτής της γης που έχουμε την τιμή να μας έχει γεννήσει, όταν πρότεινε τη μόνιμη τέλεση των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων στην Ηλεία, και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, το όνομα του οποίου αποφασίσθηκε μετά και από παρέμβαση του Γιώργου Κοντογιάννη, να δοθεί στη Λίμνη του φράγματος του Πηνειού, το οποίο – τι τραγική ειρωνεία;- είναι το τελευταίο μεγάλο έργο που έγινε στο νομό μας.
Το ισχυρό χαρτί όμως της Ηλείας είναι η Ολυμπία.
Η Ολυμπία μπορεί να αποτελέσει το επίκεντρο της ανάπτυξης στην Ηλεία, αν αξιοποιηθεί και συνδεθεί με τον Επικούρειο Απόλλωνα και με την ιστορική της μητέρα, την Αρχαία Ήλιδα.
Δεν είναι δυνατόν να θέλει κάποιος επισκέπτης μία ώρα από Ζαχάρω για να επισκεφθεί τον Επικούρειο και στην Ήλιδα, μια πόλη βασίλειο που στην αρχαιότητα είχε πάνω από 60.000 κατοίκους να μην υπάρχει καμία ανασκαφική δραστηριότητα.

"ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ"

Ο Ηλείος πολιτικός έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι οι πολίτες κρατάμε το αύριο της Ηλείας στα χέρια μας.

"Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα μπορούμε να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας. Και αυτό μπορεί να το εγγυηθεί η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης" τόνισε μέσα σε θύελλα επευφυμιών ο Γιώργος Κοντογιάννης, που με αυτή την ογκώδη συγκέντρωσή του στην Αθήνα, επιβεβαίωσε τις προσβλέψεις για σίγουρη εκλογή του στην επόμενη Βουλή με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Ηλείας.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    22 Ιουνίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία