Διονύσης Καλαματιανός: Με γνώση και τόλμη, ν’ ανεβάσουμε την Ηλεία μας ψηλότερα!

Ηλείες και Ηλείοι, φίλες και φίλοι.

Με αίσθημα ευθύνης και βαθειά αγάπη για την πατρίδα μας, με γνώση των προβλημάτων, τόλμη, όρεξη για δουλειά και όραμα για τον τόπο μας, συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία ως υποψήφιος βουλευτής Ηλείας ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Ζητώ την εμπιστοσύνη σας για να συνεχίσω να αγωνίζομαι για την Ηλεία και τους ανθρώπους της.

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου καλούμαστε να αποφασίσουμε για την ζωή μας. Για το μέλλον του τόπου μας. Για την ανάπτυξη της Ηλείας, που όλοι νοιαζόμαστε και αγαπάμε.

Ήμουν – ως μαχόμενος δικηγόρος, Διοικητής του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας – και θα είμαι πάντα, από όποια θέση μπορώ, παρών για ν΄ αγωνισθώ και να βοηθήσω, μαζί με όλες και όλους όσους δημιουργούν τις συνθήκες και οραματίζονται ένα καλύτερο αύριο, μια καλύτερη Ηλεία, μια καλύτερη Ελλάδα.

Σας καλώ λοιπόν, με βλέμμα καθαρό, να ενώσουμε δυνάμεις, να συνθέσουμε απόψεις, να παλέψουμε μαζί για να μείνει η ελπίδα ζωντανή, για να γίνει η ελπίδα πράξη, για να μη γυρίσουμε πίσω στις πολιτικές που κατέστρεψαν τη χώρα και τους ανθρώπους της, για την πρόοδο και την ευημερία του λαού, την κοινωνική δικαιοσύνη, τη δημοκρατία, για ένα καλύτερο μέλλον του τόπου μας.

Καλαματιανός Διονύσης-Χαράλαμπος

Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας


Πηγή