Διονύσιος (Σάκης) Κότσιφας: «Μαζί Αλλάζουμε την Ηλεία»

Οι Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου σηματοδοτούν ένα νέο ξεκίνημα για τη χώρα μας μετά από μια μακρά περίοδο καταστροφικών ενεργειών, που έγιναν από τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών και κυρίως από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Η αρνητική εξέλιξη της ελληνικής οικονομίας συνεχίζει να αποτελεί το βασικότερο εμπόδιο σε κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια, με αποτέλεσμα οι δείκτες παραγωγής πλούτου να παραμένουν σε μειονεκτικά επίπεδα και η διαβίωση των Ελλήνων να είναι πολύ δύσκολη. Τα παιδιά μας συνεχίζουν να φεύγουν, να αναζητούν μια καλύτερη ζωή στις χώρες του εξωτερικού και η χώρα μας να στερείται αυτό το πολύτιμο δυναμικό για την ανάπτυξη αλλά και για την κοινωνική συνοχή. Καθημερινά βλέπουμε στην ελληνική κοινωνία να κυριαρχούν τα φαινόμενα της μιζέριας, της εσωστρέφειας και κυρίως να έχει χαθεί η ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Η κοινωνική δικαιοσύνη, το δικαίωμα στην εργασία, στην αναζήτηση των συνθηκών μιας καλύτερης ζωής, παραμένουν μόνο τίτλοι σε καλαίσθητα προγραμματικά έντυπα χωρίς κανένα ίχνος υλοποίησης.

Το Κίνημα Αλλαγής με την ανανέωση των πολιτικών δυνάμεων που το απαρτίζουν, προτείνει ένα νέο μείγμα πολιτικής, στο οποίο κυριαρχεί η κοινωνική δικαιοσύνη και η δημιουργική συνύπαρξη προοδευτικών δημοκρατικών πολιτών. Ο πολιτικός χώρος της κεντροαριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας, δεν φοβήθηκε να κάνει την αυτοκριτική του, να προχωρήσει στην αυτοκάθαρσή του και κυρίως με πνεύμα εξωστρέφειας να καλέσει τους προοδευτικούς πολίτες να δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο για τη πατρίδα μας.

Η γνώση και η εμπειρία αποτελούν θωράκιση των βασικών αξιών που πρεσβεύει το «Κίνημα Αλλαγής», δίνοντας συγχρόνως και τη δυνατότητα σε όλες τις κοινωνικές ομάδες να έχουν ίση μεταχείριση και κυρίως την ίδια πρόσβαση στην πληροφορία και στις ευκαιρίες για εξέλιξη σε κοινωνικό και οικονομικό πεδίο.

Το κάλεσμα συμφιλίωσης και πίστης στις δικές μας δυνάμεις, που απευθύνει προς όλους το «Κίνημα Αλλαγής», αποτελεί και το δικό μου κάλεσμα προς εσάς για να κάνουμε μαζί αυτό το παραπάνω που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ, όσο και αν έχει χάσει την αξία της ως έννοια εμπιστοσύνης, παραμένει για μένα ισχυρή ΔΕΣΜΕΥΣΗ για σκληρή δουλειά για το καλό όλων. Είναι η ώρα να συμμαχήσουμε σε αυτές τις αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος μας, Είναι η ώρα που «Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την Ηλεία».

Αυτή η ΔΕΣΜΕΥΣΗ θα ακολουθεί την πορεία, που αποφάσισα να κάνω σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τη Πατρίδα μας και σας καλώ να συνοδοιπορήσετε μαζί μου σ’ έναν τίμιο και καλό αγώνα για το Νομό μας και την Ελλάδα μας.

ΣΑΚΗΣ ΚΟΤΣΙΦΑΣ

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

LLM. Master of Laws

Υπ. Βουλευτής Ν. Ηλείας

με το «Κίνημα Αλλαγής»


Πηγή