Ευχές στους μαθητές για τις πανελλήνιες εξετάσεις

ΞΕΝΟΦΩΝ ΒΕΡΓΙΝΗΣ
Μήνυμα για τις Πανελλαδικές του Ξενοφώντα Βεργίνη

Αγαπητά μου παιδιά, εύχομαι από καρδιάς, καλή επιτυχία και δύναμη σε όλους εσάς τους υποψηφίους που συμμετέχετε στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Καλείστε, να δώσετε τις πρώτες μεγάλες δοκιμασίες στη ζωή σας, που θα αποτελέσουν την αφετηρία για οριοθέτηση νέων στόχων και το ξεκίνημα νέων προσπαθειών. Η Παιδεία, είναι μια συνεχής διαδικασία εμβάθυνσης στο «ταξίδι» της γνώσης, της ανάπτυξης και καλλιέργειας της προσωπικότητάς σας. Είναι ο «πηγαιμός για την Ιθάκη»! Ως Δάσκαλος – Πανεπιστημιακός, για πολλά χρόνια, είμαι συνοδοιπόρος σε αυτό τον αγώνα, όχι μόνο των εξετάσεων, αλλά όλης σας της ζωής. Να γνωρίζετε, ότι πρέπει πάντα να διεκδικείτε τα όνειρά σας με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι ότι οι επιλογές και τα αποτελέσματα, θα σας δικαιώσουν!

Σας εύχομαι και πάλι ολόψυχα, να έχετε υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων σας. Τέλος, απευθύνω θερμές ευχές στις οικογένειες σας, που είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν, όπως και στο εκπαιδευτικό προσωπικό που συμμετέχει στη διαδικασία.

Ξενοφών Βεργίνης

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ι. ΚΑΒΒΑΔΑΣ
Βουλευτής Ν. Λευκάδας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα, 06 Ιουνίου 2019

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΈΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που από σήμερα με τις Πανελλήνιες Εξετάσεις μπαίνουν στο τελικό στάδιο της πολυετούς προσπάθειας τους. Εύχομαι ολόψυχα να ανταμειφθεί ο αγώνας τους και να πραγματοποιηθούν τα όνειρά τους. Στους γονείς που στάθηκαν δίπλα στα παιδιά τους όλο το προηγούμενο διάστημα εύχομαι να καμαρώσουν τα παιδιά τους όπως επιθυμούν! Στους εκπαιδευτικούς που επιτέλεσαν το καθήκον τους με ζήλο εύχομαι καλή δύναμη.

Καλή επιτυχία!


Tags:πανελλήνιες εξετάσεις


Πηγή