Ε.Ε.Ε.ΕΚ Πύργου: Σε κλίμα συγκίνησης η λήξη του Σχολικού Έτους

Με τον πιο όμορφο τρόπο τελείωσε η σχολική χρονιά για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Πύργου.

Σήμερα, τελευταία μέρα της σχολικής χρονιάς όλοι μαζί πραγματοποιήσαμε στο χώρο του σχολείου μια ξεχωριστή γιορτή για τη λήξη της φετινής χρονιάς. Οι μαθητές μας παρέα με τους καθηγητές τους παρουσίασαν στους γονείς και φίλους που βρέθηκαν κοντά μας ένα σύντομο θεατρικό και τραγούδησαν καλοκαιρινά τραγούδια.

Η Διευθύντρια του σχολείου μας, κ. Αγγελική Πετρόγιαννη ευχήθηκε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς Καλό Καλοκαίρι, αποχαιρέτισε με τον πιο εγκάρδιο και συγκινητικό τρόπο τους μαθητές οι οποίοι αποφοιτούν φέτος από το σχολείο μας και ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά με τους υπόλοιπους.

Άλλη μία χρονιά έφτασε στο τέλος της και το σχολείο μας, προσπάθησε να υπηρετήσει ξανά, με συνέπεια και ενθουσιασμό το όραμα του, για ένα καλύτερο σχολείο που θα σέβεται τους μαθητές του. Καλό Καλοκαίρι σε όλους και ραντεβού το Σεπτέμβρη για μια νέα δημιουργική χρονιά!

Στη γιορτή της λήξης του σχολικού έτους, παρευρέθηκαν και γονείς, ενώ στο τέλος, προσφέρθηκαν κεράσματα και παγωτίνια. Επίσης, αποχαιρετήσαμε τους μαθητές που ολοκλήρωσαν τον κύκλο σπουδών τους με ευχάριστο και συγκινητικό τρόπο.


Πηγή