Η απάντηση της Περιφέρειας Ι.Ν. για το σκάνδαλο στο Συγκοινωνιών.

Π.Ι.Ν Η απάντηση της Περιφέρειας Ι.Ν. για το σκάνδαλο στο Συγκοινωνιών.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων μετά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σχετικά με τη λειτουργία της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Κέρκυρας και πιθανές ευθύνες υπαλλήλων που υπηρέτησαν ή υπηρετούν σε αυτήν, ενημερώνει ότι διεξάγεται ένας έλεγχος, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα και το πόρισμα του οποίου θα διαφωτίσει όλους, ως προς την ύπαρξη ή μη ευθυνών καθώς και τους υπευθύνους τυχόν εκνόμων πράξεων.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση: «Δημοσιεύματα που εμπλέκουν το σύνολο των υπαλλήλων σε έκνομες πράξεις αντιλαμβάνονται οι πάντες ότι είναι ψευδή καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των υπαλλήλων μας είναι έντιμοι δημόσιοι λειτουργοί που τιμούν την εργασία τους. Άλλωστε σε κάθε περίπτωση ισχύει για όλους το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι την τελική απόφαση της δικαιοσύνης.

Θεωρούμε ότι γενικεύσεις και υπονοούμενα δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στους πολίτες ούτε και αποδίδουν την πραγματικότητα.

Προτείνουμε σε όλους να αναμένουν το πόρισμα της έρευνας και δηλώνουμε ότι έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, η οποία πρέπει απερίσπαστη να πράξει το καθήκον της».


Πηγή