Κέρκυρα: Η καρατέκα Μ.Παπαδοπούλου στο Παγκόσμιο.

Αθλητισμός Κέρκυρα: Η καρατέκα Μ.Παπαδοπούλου στο Παγκόσμιο.

Η καρατέκα του κερκυραϊκού συλλόγου Μαρία-Αναστασία Παπαδοπούλου επιλέχτηκε να συμμετάσχει στην εθνική αποστολή Σότοκαν, για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στην Τσεχία.

Για το γεγονός ενημέρωσε ο κερκυραϊκός σύλλογος με το εξής δελτίο τύπου: «Ο σύλλογος μας SOLAR CLUBCORFU είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η αθλήτρια μας Παπαδοπούλου Μαρία Αναστασία ( 3η πρωταθλήτρια Ελλάδος στα KATA για το έτος 2018) επιλέχθηκε να συμμετέχει στην εθνική αποστολή Σοτοκαν που θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα SKIF που θα πραγματοποιηθεί στην Τσεχία.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για τον σύλλογο μας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την επιλογή και την δυνατότητα που δίνεται στην αθλήτρια μας να λάβει μέρος σε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα που πραγματοποιείται κάθε 3 χρόνια με την συμμετοχή άνω των 60 κρατών.

Όλο αυτό δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αν δεν είχε την ενεργή στήριξη των χορηγών της τους οποίους οφείλουμε να ευχαριστήσουμε έναν έναν ξεχωριστά. Ευχαριστούμε θερμά το ζαχαροπλαστείο «O ΠΑΠΑΓΙΩΡΓΗΣ» και την κατασκευαστική εταιρεία THETACON που ανέλαβαν να καλύψουν τα έξοδα μεταφοράς,διαμονής και εξοπλισμού της καθώς και την διαιτολόγο της ΕΜΙΛΥ ΚΩΣΤΕΛΕΤΟΥ για την συνεχή διατροφική υποστήριξη της αθλήτριας μας».


Πηγή