«Κλειδώνουν» οι θέσεις των υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Αχαΐα


«Κλειδώνει» σταδιακά το ψηφοδέλτιο Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες επτά πρόσωπα – πλην των βουλευτών, Α. Κατσανιώτη και Ι. Φωτήλα – είχαν ενημερωθεί για τη συμμετοχή τους σε αυτό.

Έτσι, υπήρχε ένας συνολικός αριθμός 9 προσώπων, ενώ απέμεναν ακόμα τρία προκειμένου να ολοκληρωθεί η «12άδα» που θα δώσει τη μάχη των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, τα πρόσωπα που φέρονται να είχαν επιλεχθεί, είναι τα εξής: Ο οικονομολόγος και πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, Γιώργος Κουτρουμάνης, η πρόεδρος του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου, Αθηνά Τραχήλη, η μηχανικός Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο εγκληματολόγος Άγγελος Τσιγκρής, η ιατρός (ακτινολόγος), Ασπασία Ρηγοπούλου, η αντιστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. ε.α., Ευσταθία Γιαννιά και η επιχειρηματίας (και περιφερειακή σύμβουλος), Αδαμαντία (Ντία) Ζαχαροπούλου – Στούμπου.

Μάλιστα, στα πλαίσια αυτά, ανοικτό φαίνεται πως παραμένει το ενδεχόμενο συμμετοχής του πρώην βουλευτή, Θανάση Νταβλούρου, ενώ και ένα ακόμα νέο όνομα, Πατρινής παιδοψυχιάτρου, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αθήνα, προστέθηκε χθες.


Πηγή