Μήνυμα για τις Πανελλαδικές του Ξενοφώντα Βεργίνη

Αγαπητά μου παιδιά, εύχομαι από καρδιάς, καλή επιτυχία και δύναμη σε όλους εσάς τους υποψηφίους που συμμετέχετε στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Καλείστε, να δώσετε τις

πρώτες μεγάλες δοκιμασίες στη ζωή σας, που θα αποτελέσουν την αφετηρία για οριοθέτηση νέων στόχων και το ξεκίνημα νέων προσπαθειών. Η Παιδεία, είναι μια συνεχής διαδικασία εμβάθυνσης στο «ταξίδι» της γνώσης, της ανάπτυξης και καλλιέργειας της προσωπικότητάς σας. Είναι ο «πηγαιμός για την Ιθάκη»! Ως Δάσκαλος – Πανεπιστημιακός, για πολλά χρόνια, είμαι συνοδοιπόρος σε αυτό τον αγώνα, όχι μόνο των εξετάσεων, αλλά όλης σας της ζωής. Να γνωρίζετε, ότι πρέπει πάντα να διεκδικείτε τα όνειρά σας με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι ότι οι επιλογές και τα αποτελέσματα, θα σας δικαιώσουν!

Σας εύχομαι και πάλι ολόψυχα, να έχετε υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων σας. Τέλος, απευθύνω θερμές ευχές στις οικογένειες σας, που είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν, όπως και στο εκπαιδευτικό προσωπικό που συμμετέχει στη διαδικασία.

Ξενοφών Βεργίνης


Πηγή