Με τον Πρόεδρο της ΝΔ η Μαριλένα Μάστορα.

Κοινωνία Με τον Πρόεδρο της ΝΔ η Μαριλένα Μάστορα.

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη είχε σήμερα η Υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ Μαριλένα Μάστορα.

Σε ανάρτηση της στο facebook τονίζει τε εξής: «Είχα τη χαρά και την τιμή να συναντήσω σήμερα τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, αμέσως μετά το τέλος της επίσημης παρουσίασης του προγράμματος του κόμματός μας ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Ιουλίου.

Σε μία τόσο σημαντική -γεμάτη έντονα συναισθήματα- ημέρα, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε πολιτικό επίπεδο, μου δόθηκε η ευκαιρία ν’ ανταλλάξω μερικές αληθινές, “ζεστές” και από καρδιάς κουβέντες με τον ηγέτη της παράταξής μας και αυριανό πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Ο πρόεδρος μού ευχήθηκε καλό αγώνα και καλή επιτυχία κι εγώ τον ευχαρίστησα για μία ακόμα φορά για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου εκφράζοντάς του την ευγνωμοσύνη μου για το ότι είμαι ανάμεσα σ’ αυτούς που -με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο “τιμόνι”- θα προσπαθήσουμε να χαράξουμε νέα πορεία στο “καράβι” της Ελλάδας μας. Μακριά απο τους σκόπελους του παρελθόντος.

Καλή επιτυχία σε όλους μας, καλή επιτυχία στον πρόεδρό μας, καλή επιτυχία στο κόμμα μας!

Στις 8 Ιουλίου, αμέσως μετά τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές, ξημερώνει μια νέα εποχή για όλους τους Έλληνες! Διότι ενωμένοι μπορούμε».


Πηγή