Νίκος Νικολόπουλος: “Η απόφαση Μητσοτάκη θα κριθεί από τα αποτελέσματά της”

«Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να είναι υποψήφιος στην Αχαΐα, μένει να φανεί εάν είναι απλά μία επικοινωνιακή κίνηση ή αποτελεί και ένα μήνυμα προς το εσωκομματικό περιβάλλον της τοπικής Νέας Δημοκρατίας και ιδιαίτερα προς εκείνο το… τοξικό κομμάτι που δουλεύει υπόγεια και διακομματικά, προσπαθώντας παντού και πάντοτε να ελέγχει ανθρώπους και καταστάσεις, προκαλώντας όμως τεράστια ζημιά στην Πάτρα και τελικά και στην ίδια την παράταξη της ΝΔ» σχολίασε ο προεδρος του Χροστιανοδημοκρατικου Κομματος και επικεφαλής της «Νέας Πάτρας», Νίκος Νικολόπουλος.

Στον απόηχο της είδησης που «έβγαλε» ο πρόεδρος της ΝΔ από την ομιλία του στην Αχάϊα Κλάους, ο κ. Νικολόπουλος υπογράμμισε ότι είναι κατ’ αρχήν θετική η εξαγγελία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, όμως «στην πραγματικότητα ο νομός χρειάζεται πραγματικούς και καλούς εκπροσώπους και οι πολίτες θέλουν να ξέρουν ότι υπάρχει κάποιος που πραγματικά τους νοιάζεται και μπορεί να υπερασπίσει τα συμφέροντά τους».

«Είναι τιμητικό για την Αχαΐα να επιλέγεται ως εκλογική περιφέρεια αρχηγών κομμάτων. Όμως η ουσία για τον μέσο πολίτη είναι ποιος μπορεί να τους εκπροσωπήσει πραγματικά και να δώσει τις πολιτικές μάχες προς όφελός τους. Εξάλλου, η Αχαΐα έχει πληρώσει πολλές φορές το γεγονός ότι υπήρξε… σιγουράκι αρχηγών, αλλά πολιτικά αδύναμη. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ, ότι στην περιοχή υπάρχουν πολλές και μεγάλες ανοικτές πληγές, ακόμα και σε θέματα ζωτικών υποδομών, όπως είναι η νέα σιδηροδρομική γραμμή, η Πατρών – Πύργου, το φράγμα Πείρου, κ.ά. Μακάρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης να αποδείξει ότι για να λυθούν όλα αυτά, θα έπρεπε η Αχαία να εκλέξει όχι απλούς βουλευτές αλλά έναν πρωθυπουργό…» κατέληξε ο Αχαιός πολιτικός.


Πηγή