Οι εκλογές με τους δικούς μας αριθμούς …. και μερικές σκέψεις !


Αναλύοντας την πολιτική σκοπιά των τελευταίων ημερών στη Δυτική Αχαΐα, διαπιστώνει κανείς πως χρειάζεται «πολύ δουλειά» ακόμη.

Φυσικά δεν αναφερόμαστε μόνο στην εγκαταλελειμμένη Δυτική Αχαΐα που εκεί σίγουρα χρειάζεται πολύ δουλειά , αλλά στον αξιακό κώδικα. Οι εικόνες ντροπής της πρώτης Κυριακής στα εκλογικά τμήματα , οι ύβρεις στους «υποτιθέμενα» πολιτικούς λόγους και ανακοινώσεις , το κλίμα πόλωσης , αλλά κυρίως το μίσος και η εμπάθεια σε πρόσωπα και όχι σε πολιτικές, είναι κάτι που πρέπει να προβληματίζει. Κι αν δεν προβληματίσει τότε είναι ακόμη χειρότερο.

Όπως το χειρότερο είναι πως αρκετοί από την «νέα γενιά», έδειξαν να μην έχουν πρόβλημα να «ξεκατινιάζονται» δημοσίως βγάζοντας «χολή» , χωρίς βέβαια κανέναν πολιτικό λόγο και επιχειρήματα, με κοντή μνήμη και στρουθοκαμηλισμό. Αλλά δεν ήταν η πλειοψηφία.

Η πλειοψηφία της Δυτικής Αχαΐας , έστρεψε την πλάτη σε όλα τα παραπάνω, αναδεικνύοντας πως ο πολιτικός πολιτισμός τουλάχιστον αυτή τη φορά είναι εδώ. Και ελπίζουμε να παραμείνει. Να παραμείνει και να στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας όσους επιδίωξαν το προσωπικό συμφέρον έναντι του γενικού καλού.

Η Δυτική Αχαΐα βρίσκεται σε κομβικό σημείο και δεν χωρούν λάθη και παραλήψεις, αλλά ούτε και πισωγυρίσματα. Η νέα Δημοτική αρχή έχει βαρύ έργο. Μη έχοντας την απόλυτη πλειοψηφία λόγω της απλής αναλογικής , πρέπει να συνθέσει δυνάμεις, να λύσει τα προβλήματα της καθημερινότητας και παράλληλα (και όχι μετά) να τρέχει όλα τα αναπτυξιακά πρότζεκτ που θα δώσουν πνοή και χαρακτήρα στην περιοχή.

Οι δικοί μας αριθμοί

Νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας κρατάτε με την αγάπη σας στην πρώτη θέση προτίμησης. Οι εκλογές για εμάς δεν ήταν εύκολες. Τους τελευταίους 2 μήνες :

  • Γράψαμε 772 άρθρα.
  • Δημιουργήσαμε 38 παραγωγές βίντεο και συνεντεύξεων και 3 βίντεο συμπαραγωγή με το diafimizw.gr, όπου δύο εξ αυτών «έπαιξαν» ως viral σε Αθηναϊκά site και ΜΜΕ πανελλαδικής εμβέλειας.

Τέλος την ημέρα των εκλογών, ο μέσος χρόνος παραμονής κάθε επισκέπτη στο site μας ήταν 14,34 λεπτά!, όταν ο μέσος όρος στη χώρας είναι λιγότερο από 2:00, δείχνοντας μας έμπρακτα την εμπιστοσύνη σας για την αξιόπιστη ενημέρωση που σας προσφέρουμε , που είναι άλλωστε και θεμελιώδης αρχή μας.

Ευχαριστούμε, #westcityteam


Πηγή