Πάτρα: Τι έγινε στη Γενική Συνέλευση της Παναχαϊκής – Η συνάντηση με τους οπαδούς

Έγινε το βράδυ της Τετάρτης η Γενική Συνέλευση της Παναχαϊκής, στα γραφεία της ΠΓΕ.

Το παρών στην Γενική Συνέλευση έδωσαν ο Σάκης Καλογερόπουλος, ο Αντώνης Κουνάβης, οι εκπρόσωποι του Κώστα Κατσουράνη και του Πλάτωνα Μαρλαφέκα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Αποστολόπουλος από πλευράς Ερασιτεχνικής ο Παναγιώτης Σεμιτέκολος και ο Δημήτρης Τσαούσογλου.

Η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες και στη συνέχεια έξω από το κλειστό των "κοκκινόμαυρων" ο Σάκης Καλογερόπουλος είχε συνάντηση με τους οργανωμένους φίλους της Παναχαϊκής.

Ο νέος μεγαλομέτοχος της ομάδας αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας και στα σχέδια που έχει για την ΠΑΕ, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Δημήτρη Δρόσο και ούτε ήρθε στη Παναχαϊκή μέσω αυτού.

Η συνάντηση έγινε μέσα σε ειρηνικό κλίμα. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Καλογερόπουλος στους οπαδούς στόχος της ομάδας για τη νέα χρονιά είναι η πρώτη πεντάδα του νέου πρωταθλήματος της Super League, ενώ υποσχέθηκε ενίσχυση στο έμψυχο δυναμικό της Παναχαϊκής.

Αυτό που μένει πλέον μετά την Γενική Συνέλευση είναι να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση τω μετοχών ώστε να πάρει ο νέος μεγαλομέτοχος το μάνατζμεντ, καταθέτοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Σε ότι αφορά τα θέματα του ρόστερ, όπως έχει γίνει γνωστό, η συζήτηση που είχε ο κ. Καλογερόπουλος με τον αρχηγό της ομάδας Νίκο Λουμπαρδέα δεν είχε αίσιο τέλος, με τις δύο πλευρές να μην τα βρίσκουν στο οικονομικό. Γεγονός που έχει προκαλέσει ορισμένες αντιδράσεις μεταξύ των οπαδών από τη στιγμή ο Λουμπαρδέας αποτελεί ένα παίκτη σημαία για την Πατρινή ομάδα.


Πηγή