Πάτρα: Ferrari Road Show 15 και 16 Ιουνίου οι ”κούκλες” στον δρόμο

Τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα της Ferrari θα κατακλύσουν την Κέρκυρα και την Πάτρα στις από 14 Ιουνίου έως και 19 Ιουνίου.

Το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari της Ιταλίας, «Passione Rossa» (περισσότεροι από 74.100 followers στο Facebook και 5.600 στο Instagram) θα γιορτάσει τα 20 χρόνια ίδρυσής του με διάφορες εκδηλώσεις σε διάφορες πόλεις της Ιταλίας και της Ευρώπης.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ferrari Road Show 15 και 16 Ιουνίου πατρα

Στην Ελλάδα το Club θα παραβρεθεί για την πρώτη φορά στην Πάτρα (15 Ιουνίου στην Πλατεία Αγ. Γεωργίου και 16 Ιουνίου στο Μώλο Αγ. Νικολάου του παλιού λιμανιού) και στην Κέρκυρα (18 Ιουνίου στο πεζόδρομο των οδών Γεωργίου Θεοτόκη-Ευγ. Βουλγάρεως) με τουλάχιστον 40 αυτοκίνητα, μια συγκέντρωση αυτοκινήτων που αναμφίβολα αποτελεί την μεγαλύτερη στην Ελλάδα μέχρι σήμερα.

Το Club “Passione Rossa” ιδρύθηκε από τον Δρ. Fabio Barone (Φάμπιο Μπαρόνε) το 1999, ο οποίος είναι και ο πρόεδρος του μέχρι σήμερα. Μέλη του Club (300 άτομα) είναι αποκλειστικά μεγάλοι Ιταλοί επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες ή συλλέκτες Ferrari. Έχει ως αποκλειστικό σκοπό τη διάδοση της πιο διάσημης μάρκας πολυτελών sport αυτοκινήτων στον κόσμο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ferrari Road Show 15 και 16 Ιουνίου πατρα

Το Club εδώ και χρόνια είναι ένας απαραίτητος συντελεστής για εθνικές και διεθνείς εκδηλώσεις και παραστάσεις όπου τα αυτοκίνητα είναι πρωταγωνιστές μαζί με τον τόπο που επισκέπτονται. Οι επισκέπτες, αποτελούμενοι από ανθρώπους που αγαπούν τις μετακινήσεις, κρίνονται απαραίτητοι για την προβολή και την προώθηση των τοπικών προϊόντων.

Το διήμερο των εκδηλώσεων στην Κέρκυρα, συνδιοργανώνεται και από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ενώ το σύνολο των εκδηλώσεων τελούνται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    9 Ιουνίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία