Πανηγύρια με επαναστατικά τραγούδια στο εκλογικό κέντρο του Κώστα Πελετίδη – ΦΩΤΟ

Πανηγύρια με ποντιακά κι επαναστατικά τραγούδια στο εκλογικό κέντρο του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη ο οποίος είναι ο μεγάλος νικητής του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Μεταξύ άλλων ο κ. Πελετίδης δήλωσε: «Συνεχίζουμε από το ίδιο μετερίζι. Ο αγώνας είναι μακρύς και δύσκολος. Ευχαριστούμε όσους αγωνίστηκαν ποικιλοτρόπως. Συνεχίζουμε το φιλολαϊκό μας έργο».

Αναλυτικά η δήλωση του Δημάρχου Πατρέων:

«Ο πατραϊκός λαός, σήμερα, με την ψήφο του, διασφάλισε τη δική του νίκη. Για να μείνει ο Δήμος στα χέρια του λαού και να συνεχιστεί το φιλολαϊκό έργο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι αγωνίστηκαν, ποικιλοτρόπως, για να έχουμε το σημερινό αποτέλεσμα. Πιο έμπειροι, θα συνεχίσουμε τη συλλογική προσπάθεια με τους εργαζόμενους του Δήμου και τον πατραϊκό λαό για τη λειτουργία της πόλης μας, για να υπάρχει ζωή.

Ενωμένοι, θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες, να έχουμε νίκες, ν’ ανακουφίζουμε τα λαϊκά στρώματα. Συνεχίζουμε από το ίδιο μετερίζι. Θ’ αγωνιστούμε μαζί με τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες, τους επαγγελματίες, τους αυταπασχολουμένους, τους αγρότες, γι’ αυτά που δικαιούνται.

Ο αγώνας είναι μακρύς και δύσκολος. Ξέρουμε τις αιτίες. Θα τις αντιμετωπίσουμε με περισσότερο πείσμα και επιμονή.»


Πηγή