Σταύρος Κοντονής: “Ενισχύεται ο Δήμος Ζακύνθου, με 3.250.100 €, για το έργο προμήθειας ηλεκτρολογικού […]

Ο Βουλευτής Ζακύνθου και πρώην Υπουργός κ. Σταύρος Κοντονής με αφορμή την έγκριση έκτακτης χρηματοδότησης των Ο.Τ.Α. από το Υπουργείο Εσωτερικών, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών εγκρίθηκαν έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις προς τους Δήμους της χώρας συνολικού ύψους 135.922.680,11 ευρώ. Ο Δήμος Ζακύνθου, στο πλαίσιο της βελτίωσης των περιβαλλοντικών υποδομών του, θα ενισχυθεί με 3.250.100 ευρώ για να υλοποιήσει το έργο της προμήθειας ηλεκτρολογικού και μηχανολογικού εξοπλισμού της υφιστάμενης ειδικής επεξεργασίας λυμάτων της Δ.Ε.Υ.Α.Ζ..

Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι η κυβέρνηση λειτουργεί με σχέδιο και προοπτική χρηματοδοτώντας έργα υποδομής που είναι απαραίτητα για την ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού. Οι πολίτες της Ζακύνθου έχοντας βιώσει τη μακρόχρονη εγκατάλειψη στο παρελθόν, διαθέτουν μνήμη, γνώση και κρίση για να αντιληφθούν την διαφορά ανάμεσα στις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών. Με αυτό το κριτήριο είναι σίγουρο ότι θα στηρίξουν στις κρίσιμες επερχόμενες εκλογές τον ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχιστεί η πορεία ανάταξης του νησιού, αλλά και της χώρας».


Πηγή