Στην Κέρκυρα σήμερα ο Πάνος Σκουρλέτης.

Κοινωνία Στην Κέρκυρα σήμερα ο Πάνος Σκουρλέτης.

Στην Κέρκυρα βρίσκεται σήμερα ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης. Ο κ. Σκουρλέτης παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ παρουσια και των πέντε υποψηφίων Βουλευτών.

Σε ερωτηση δημοσιογράφου για την διάσπαση του δημου απάντησε τα εξης: «Αναμφισβήτητα η διάσπαση του δήμου είναι ένα θετικό γεγονός έχει μια αυταξία που οι θετικές του δράσεις για την Κέρκυρα θα φανούν εφεξής αρκεί προφανώς και η κεντρική εξουσία να στηρίξει αυτήν την επιλογή με προσωπικό. Βέβαια με 5 προς ένα δεν μπορώ να καταλάβω τι στήριξη θα υπάρξει. Γι φανταστείτε όταν δεν υπάρχουν μηχανικοί, λογιστές, τοπογράφοι, οικονομολόγοι για να καλύψουν κρίσιμες θέσεις σε αυτούς τους νέους δήμους να περιμένουμε να φύγουν πέντε εργαζόμενοι για να πάρουμε έναν, αυτό προφανώς θα οδηγήσει σε περεταίρω υποβάθμιση. Εμείς τουλάχιστον είχαμε κάνει μια ολόκληρη δουλειά στήριξης, προετοιμασίας για στοχευμένες προσλήψεις στο σύνολο των νησιών που διασπάστηκαν ώστε να στηρίζουν κατά προτεραιότητα με προσωπικά. Νομίζω πως όποιος και αν είναι στην κυβέρνηση πρέπει να τη σεβαστεί και να την υλοποιήσει.»

Σήμερα ο Πάνος Σκουρλέτης θα μιλήσει στην Κεντρική πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Πλακάδα του Αγιού Σπυρίδωνα, στις 20:30.


Πηγή