Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στην Κάτω Αχαΐα- Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας


Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, δυο αλλοδαποί, ηλικίας 30 και 33 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Επίσης, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστης δράστιδας η οποία ανήρτησε σε ιστοσελίδα, αγγελία ενοικίασης διαμερίσματος που βρίσκεται στην Τσεχία και αφού απέσπασε από 52χρονο ημεδαπό ενδιαφερόμενο 480 ευρώ, τα οποία της τα κατέθεσε με ταχυπληρωμή, στη συνέχεια διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του.

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί και συγκεκριμένα, ένας 18χρονος ημεδαπός και μια 15χρονη ημεδαπή, διότι ενεργώντας από κοινού, σε εμπορικό κατάστημα, με την μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν διάφορα καλλυντικά.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια 21χρονη ημεδαπή, διότι ενεργώντας από κοινού με ακόμα δυο άγνωστες δράστιδες, εισήλθαν σε κατάστημα υπεραγοράς τροφίμων και αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας (68) ευρώ.


Πηγή