Το “ευχαριστώ” του Προμηθέα στον κόσμο της Πάτρας για την παρουσία του στον τελικό!

Η Πάτρα αγκάλιασε τον Προμηθέα Πατρών, στο κατάμεστο από κόσμο "Δημήτρης Τόφαλος", στον αγώνα που έδωσε με τον Παναθηναϊκό.

Ήταν ο δεύτερος αγώνας της τελικής φάσης της Basket League και ο Προμηθέας με τη βοήθεια του κόσμου δημιούργησε μία υπέροχη ατμόσφαιρα, σε ένα γιορτινό κλίμα που σίγουρα έκανε αίσθηση σε όλο το πανελλήνιο. Η ανακοίνωση της Πατρινής ομάδας ευχαριστώντας τον κόσμο για την παρουσία του έχει ως εξής:

«Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας αισθάνεται την ανάγκη ν' απευθύνει τις πιο θερμές ευχαριστίες της στον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας, αλλά και ευρύτερα της Δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου, που κατέκλυσε το «Δημ. Τόφαλος» εξαντλώντας -για μια ακόμα φορά- τα εισιτήρια στον χθεσινό δεύτερο Τελικό της Betshop.gr Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η εντυπωσιακή παρουσία σας, η ζεστή υποστήριξη σας, το πάθος σας, που μετέδωσε ενέργεια στην καταπονημένη από τους συνεχείς αγώνες ομάδα μας, ήταν η κύρια δύναμη του Προμηθέα μας και σε αυτό το παιχνίδι.

Περισσότερο απ' όλα, όμως, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους που γέμισαν το γήπεδο για την φίλαθλη και κόσμια συμπεριφορά τους, για την πολύτιμη συνεισφορά τους ώστε το μεγαλύτερο -ως το επόμενο- παιχνίδι στην Ιστορία του Προμηθέα να γίνει μια λαμπρή μπασκετική γιορτή, σημείο αναφοράς για όλα τα μέσα που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Σύσσωμο το κοινό του Προμηθέα Πάτρας στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος» κατέθεσε την δική του πρόταση για το ελληνικό μπάσκετ, δείχνοντας πως ένας αγώνας μπάσκετ είναι μια αθλητική ψυχαγωγική εκδήλωση για όλους τους φιλάθλους που αγαπούν τον αθλητισμό, για τις οικογένειες, τις παρέες και όλες ανεξαιρέτως τις ηλικίες.

Σας ευχαριστούμε! Μοιραζόμαστε την αγάπη μας για την περιοχή μας, το μπάσκετ και τον Προμηθέα και συνεχίζουμε μαζί για νέες μάχες, νέες νίκες και νέα sold out!».

Το "ευχαριστώ" του Προμηθέα στον κόσμο της Πάτρας για την παρουσία του στον τελικό! Το "ευχαριστώ" του Προμηθέα στον κόσμο της Πάτρας για την παρουσία του στον τελικό!


Πηγή