Άμεση παρέμβαση Κοντογιάννη στην Διοίκηση της ΕΤΕ – Να μην κλείσει το υποκατάστημα στο Βαρθολομιό

Άμεση ήταν η παρέμβαση του πρώην υφυπουργού Απασχόλησης και υποψήφιου βουλευτή ΝΔ Ηλείας κ.Γιώργου Κοντογιάννη, ο οποίος, με επιστολή του προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος κ. Παύλο Μυλωνά, ζητά την άρση της απόφασης αναστολής λειτουργίας του υποκαταστήματός της στο Βαρθολομιό, επισημαίνοντας τους λόγους για τους οποίους η λειτουργία του εν λόγω υποκαταστήματος είναι σημαντική για τους ανθρώπους και την οικονομία της ευρύτερης περιοχής.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του κ.Κοντογιάννη έχει ως εξής: «

Αξιότιμε κ. Μυλωνά,

Όπως πληροφορήθηκα από δημοσιεύματα του τοπικού τύπου της Ηλείας, αλλά και από επιστολές διαμαρτυρίας των τοπικών επαγγελματικών φορέων, η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας αποφάσισε να αναστείλει την λειτουργία του υποκαταστήματός της στο Βαρθολομιό Ηλείας, εν μέσω της τουριστικής περιόδου.

Ο εμπορικός, τουριστικός και αγροτικός κόσμος της περιοχής αντιδρά σε αυτή την απόφαση η οποία δημιουργεί τεράστια προβλήματα, ειδικά σε μια περίοδο πολύ σημαντική για την οικονομία της περιοχής.

Η πόλη του Βαρθολομιού, αλλά και η ευρύτερη περιοχή γύρω από αυτή αποτελούν μία από τις σημαντικότερες τουριστικές και αγροτικές περιοχές του νομού Ηλείας, όπου ιδιαίτερα κατά την θερινή περίοδο εμφανίζει αυξημένη οικονομική δραστηριότητα.

Η ενέργεια αυτή θα συρρικνώσει ακόμα πιο πολύ την οικονομία της περιοχής δυσχεραίνοντας την εξυπηρέτηση των κατοίκων, των παραθεριστών και των επαγγελματιών.

Για τους λόγους αυτούς, σας παρακαλώ όπως επανεξετάσετε την απόφασή σας για την αναστολή λειτουργίας του υποκαταστήματος της τράπεζάς σας στο Βαρθολομιό Ηλείας, μελετώντας τους λόγους αναγκαιότητας λειτουργίας του εν λόγω υποκαταστήματος».

Με εκτίμηση

Γιώργος Κοντογιάννης

π. Υφυπουργός Απασχόλησης

π. Βουλευτής Ηλείας

Υπ.Βουλευτής ΝΔ Ηλείας

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    20 Ιουνίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία