Έτσι υποδεχόμαστε τους επισκέπτες για ακόμη μια χρονιά στο Κρυονέρι Ναυπακτίας.

Εικόνες εγκατάλειψης στο πρώτο θερμό Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού στο Κρυονέρι Ναυπακτίας. Αν και από τον πρόεδρο της κοινότητας έγινε παρέμβαση κανείς δεν φρόντισε να αδειάσει του κάδους με αποτέλεσμα τα αδέσποτα που είναι ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα της περιοχής και τα οποία δεν έχουν καμία φροντίδα αναζήτησαν τροφή μέσα στους κάδους με αποτέλεσμα όσα βλέπετε στις εικόνες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτό το Σαββατοκύριακο η παραλία του Κρυονερίου αλλά και το αναρριχητικό κέντρο της περιοχής έσφυζε από ζωή χωρίς κανείς να έχει παρέμβει.

Ακόμη ένα πρόβλημα είναι η έλλειψη αστυνόμευσης στην περιοχή της Γλύφας που «κάποιοι» την έχουν κάνει γκέτο πλένοντας τα αυτοκίνητα τους και κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς με κίνδυνο όσων διέρχονται από το σημείο . Χρειάζεται άμεση επέμβαση καθώς οι κάτοικοι και κυρίως οι επαγγελματίες έχουν πολλές φορές αναφερθεί στα προβλήματα αυτά χωρίς όμως κανείς να κάνει τίποτα.

Μια περιοχή της Ναυπακτίας και η οποία δεν είναι η μοναδική που έχει επισκέπτες από όλο τον κόσμο δεν πρέπει να είναι σε αυτή την κατάσταση. Θέλει διαρκείς φροντίδα.

Οι εικόνες είναι τραβηγμένες πριν λίγη ώρα αλλά και από το πρωί.


Πηγή