ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΓΚΡΗΣ: Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση την προσεχή Τετάρτη στην Πάτρα

Ανοικτή πρόσκληση στους πολιτικούς του φίλους απευθύνει ο Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Άγγελος Τσιγκρής για την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στην Πάτρα, που θα πραγματοποιηθεί για την Τετάρτη 3 Ιουλίου (ώρα 20.30) στον χώρο της Πλαζ.

Ο πρ. Γ.Γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης θα παρουσιάσει στους Πατρινούς πολίτες τους βασικούς άξονες του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και θα ξεδιπλώσει τα βήματα που θα ακολουθήσει η νέα Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη προκειμένου να οδηγήσει την Ελλάδα περιοχή μας στην οδό της εξωστρέφειας, της προσέλκυσης επενδύσεων και της οικονομικής ανάκαμψης, με νέες πραγματικές θέσεις εργασίας για όλους.

Ιδιαίτερη αναφορά αναμένεται να κάνει ο κ. Τσιγκρής στα θέματα που απασχολούν το νομό Αχαΐας, καθώς και στις πολιτικές παρεμβάσεις που αναμένεται να δρομολογήσει η Νέα Δημοκρατία ως Κυβέρνηση, για την επίλυσή τους και την εκτίναξη του οικονομικού ελατηρίου της περιοχής.

Εν τω μεταξύ, η περιοδεία του Άγγελου Τσιγκρή σε ολόκληρο το νομό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Σε κάθε πόλη και χωριό της Αχαίας βρίσκεται ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, όπου μεταφέρει το μήνυμα νίκης του κόμματος και καλεί τους πολίτες να δώσουν πανηγυρική αυτοδυναμία στον επόμενο Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    28 Ιουνίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία