ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΣ: Με νέα θεματική συγκέντρωση απόψε, συνεχίζει την επαφή του με τον Αχαϊκό λαό

Με πυκνό πρόγραμμα και καθημερινή επαφή με τους πολίτες, συνεχίζει το προεκλογικό πρόγραμμά του ο Υποψήφιος Βουλευτής Αχαίας της Ν.Δ. Αθανάσιος Νταβλούρος, ενστερνιζόμενος τις επιταγές και τις απαιτήσεις της κοινωνίας.

Ο Αχαιός πολιτικός ξεκίνησε με αξιοσημείωτη ανταπόκριση τις θεματικές συγκεντρώσεις, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει λυσιτελείς συναντήσεις με εκπαιδευτικούς όλων των σχολικών βαθμίδων, αστυνομικούς, πυροσβέστες, λιμενικούς, εκπροσώπους του τεχνικού κόσμου , αποστράτους κ.α. στις αίθουσες του ξενοδοχείου Patra Palace.

Το πρόγραμμα των θεματικών κύκλων, συνεχίζεται σήμερα Δευτέρα 24 Ιουνίου στον ίδιο χώρο, όπου θα συναντήσει διαδοχικά στις 20.00 τις γυναίκες και στις 21.00 νοσηλευτές, στελέχη του ΕΚΑΒ και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

ntabloyros.jpg

Ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. εισπράττει την εμπιστοσύνη των πολιτών, τόσο στο Κυβερνητικό πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά παράλληλα και στο πρόσωπό του, για την όπως διαφαίνεται αναμενόμενη, επανεκλογή του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ο κ. Νταβλούρος με προσωπική επωδό το τρίπτυχο «Ευθύνη-Συνέπεια-Σιγουριά» κατέρχεται στις εθνικές εκλογές, παρουσιάζοντας το κυβερνητικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας, που φιλοδοξεί να επαναφέρει τη χώρα στις ράγες της προόδου, της ευημερίας και της ανάπτυξης.

Χαρακτηριστικά ο Στρατηγός σημειώνει ότι «η δέσμευση της ΝΔ για μείωση των φόρων, περισσότερες και καλύτερες δουλειές, περισσότερη ασφάλεια για τον πολίτη μπορεί να εγγυηθεί την επάνοδο της χώρας στην κανονικότητα.

Για όλα αυτά, η κατάκτηση της αυτοδυναμίας, είναι αδήριτη ανάγκη, ώστε απρόσκοπτα η νέα Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, να επιτελέσει το αναγεννητικό της έργο για τη χώρα».

Παράλληλα ο κ. Νταβλούρος συνεχίζει τις προγραμματισμένες περιοδείες σε ολόκληρο το νομό, όπου γίνεται αποδέκτης της γλυκιάς προσμονής των Αχαιών για την επάνοδο της Νέας Δημοκρατίας στην Κυβέρνηση και την αναγέννηση της χώρας:

«Ο Πρόεδρός μας έχει συγκροτημένο σχέδιο για την αλλαγή σελίδας στην Ελλάδα.
Στο πρόγραμμά της αποτυπώνονται ξεκάθαρες και κοστολογημένες οι κεντρικές επιλογές της επόμενη κυβέρνησης στην παιδεία, την υγεία, την κοινωνική πολιτική, το περιβάλλον, την εξωτερική πολιτική, τις υποδομές, τη διαχείριση του μεταναστευτικού και προσφυγικού προβλήματος και φυσικά την ασφάλεια των πολιτών, που είναι άλλωστε απόλυτη πολιτική προτεραιότητα για την επόμενη κυβέρνηση μας».

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    23 Ιουνίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία