Αλεξοπούλου: Κορυφαία προτεραιότητα της Ν.Δ. το Εθνικό Σύστημα Υγείας


Επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών (ΠΓΝΠ), στο Ρίο, πραγματοποίησε η υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου, στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας.

Μεταξύ άλλων, συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Χρυσοβαλάντη Παπαθανασίου και με εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων, οι οποίοι την ενημέρωσαν αναλυτικά για την κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, την πλημμελή στελέχωση και τα εκτενή προβλήματα υλικοτεχνικής υποδομής στο ΠΓΝΠ, ειδικότερα.

Σε δηλώσεις της μετά το πέρας της επίσκεψης, η κυρία Αλεξοπούλουανέφερε, μεταξύ άλλων:

«Τα διαχρονικά προβλήματα του Εθνικού Συστήματος Υγείας δεν λύνονται με το πάτημα ενός κουμπιού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό που στελεχώνει τα Νοσηλευτικά Ιδρύματα της χώρας, διαθέτουν άριστη κατάρτιση και υπερβάλλουν εαυτόν κάθε μέρα υπό αντίξοες συνθήκες, για να καλύψουν τις ελλείψεις.

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο αποτελεί μια εξόχως αναγνωρισμένη και καταξιωμένη δομή ιατρικής περίθαλψης και φροντίδας για τον νομόμας και για ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα, παρά τις παθογένειες που αντιμετωπίζει. Είναι καθήκον της πολιτείας να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων απέναντι στους συμπολίτες μας και αυτό θα αποτελέσει κορυφαία προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ευχαριστώ πολύ το προσωπικό και τους εργαζομένους του νοσοκομείουγια τη θερμή υποδοχή και την αναλυτική ενημέρωση, τους συγχαίρω δε για την εργατικότητα, τη φιλοτιμία και την προσφορά τους», τόνισε η κυρία Αλεξοπούλου.


Πηγή