Αλεξοπούλου: Ο πολιτισμός είναι δείκτης ανάπτυξης


Την παράσταση «ΑΚΡΟ» από τηΧοροθεατρική Ομάδα του Πανεπιστημίου Πατρών «Ορμήτες»…

…σε χορογραφίες και σκηνοθεσία Κατερίνας Ηλιοπούλου, στο θέατρο «Επίκεντρο» της Πάτρας, παρακολούθησε η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Μετά το πέρας της παράστασης, αφού συνεχάρη τους συντελεστές για το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, η κ. Αλεξοπούλου δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Ο πολιτισμός είναι δείκτης ανάπτυξης μιας περιοχής και αφορά την ποιότητα, το ύφος και το ήθος μιας κοινωνίας. Είναι πολύ σημαντικό και πολύ παρήγορο στις μέρες μας να διαπιστώνουμε ότι νέοι και μεγαλύτεροι άνθρωποι, εργαζόμενοι με πολλές υποχρεώσεις όπως όλοι μας, αφιερώνουν εθελοντικά χρόνο για την τέχνη, αναζητούν δημιουργική διέξοδο σε αυτήν και μας δίνουν τόσο ωραία αποτελέσματα.

Συγχαίρω όλους τους συμμετέχοντες στην παράσταση και εύχομαι καλή συνέχεια στη Χοροθεατρική Ομάδα του Πανεπιστημίου Πατρών αλλά και σε όλες τις καλλιτεχνικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στην Αχαΐα και ανεβάζουν ένα σκαλοπάτι πιο πάνω τον πολιτισμό, την αισθητική και κατά συνέπεια την ποιότητα της ζωής μας».

Η Ομάδα Χοροθεάτρου του Πανεπιστημίου Πατρών «ΟΡΜΗΤΕΣ» ιδρύθηκε το 2010 και απαρτίζεται απόμέλη και φίλους της Πανεπιστημιακής κοινότητας.
Η πρώτη της παράσταση ανέβηκε τονΜάιο του 2010 στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Πανεπιστημίου Πατρών με τίτλο «Ο δρόμος προς την ανύψωση» με χοροδιδάσκαλο την κυρία Τατιάνα Λοβέρδου.


Πηγή