Αναγένεσις Δ. Πύργου: Κόμμα μας ο τόπος μας – Ποιούς δεν ψηφίζουμε στο β’ γύρο

Ως Δημοτική Παράταξη, που θα εκπροσωπηθεί, για μία ακόμη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου, με τον επικεφαλής μας Χάρη Μιχαλακόπουλο, ευχαριστούμε τους εκατοντάδες πολίτες του Δήμου Πύργου που άντεξαν στις παντοειδείς πιέσεις και μας στήριξαν. Κατανόησε και ο πιο «δύσπιστος» ή καλοθελητής πολίτης ότι την Παράταξή μας συγκροτούν ελεύθεροι πολίτες και δεν είμαστε (ούτε ήμαστε ούτε θα γίνουμε) παράρτημα ή εξάρτημα κανενός κομματικού μηχανισμού.

Για όλους μας προέχει το καλό του τόπου μας, καθώς, όπως λέει και το σύνθημά μας, «κόμμα μας ο τόπος μας». Όπως κάναμε και στην πρώτη παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα επιδείξουμε τον ίδιο δυναμισμό, την ίδια πίστη και τον ίδιο αγώνα για το συμφέρον της Πόλης μας, των χωριών και των Δημοτών μας. Σταθεροί πάντα στις αξίες μας ως Έλληνες.

Επειδή η νέα μορφή Αυτοδιοίκησης, ο «Κλεισθένης», προωθεί τις συνεργασίες, δεν πρέπει αυτές να ¨ποινικοποιούνται¨. Θα κινηθούμε με βάση την ηθική, και την αγάπη για τον τόπο μας. Οι πολίτες που μας στήριξαν ξέρουν πώς να ψηφίσουν, με βασικό κριτήριο να βοηθήσουμε τον Πύργο μας να πάει μπροστά. Δεν ψηφίζουμε όποιους έδωσαν προεκλογικώς αρνητικά δείγματα προσβολής ή εκβιασμών, κάτι που ντροπιάζει τον Πολιτισμό και την Ηθική (ναι, πιστεύουμε ότι ακόμη υπάρχουν στοιχεία τους και εδώ) της πόλης μας.

Ο Δήμος Πύργου πρέπει να προχωρήσει και οι φίλοι και οι ψηφοφόροι της ΑΝΑΓΕΝΕΣΕΩΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ δεν θα αδιαφορήσουν….

Αναγένεσις στον Δήμο Πύργου


Πηγή