Αχαΐα: O Ανδρέας Τζουραμάνης επισκέφθηκε την Παναιγιάλεια Ένωση, τα στούντιο της ΕΡΤ και το Ράδιο Αίγιο

Τις εγκαταστάσεις της Παναιγιαλείου Ενώσεως Συνεταιρισμών επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΚΙΝ.ΑΛ., Ανδρέας Τζουραμάνης, όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο, Θανάση Σωτηρόπουλο.

Ο κ. Τζουραμάνης με την παρουσία του στην ΠΕΣ θέλησε να καταδείξει την υπεροχή μιας συνεταιριστικής οργάνωσης η οποία ενάντια στο… ρεύμα βρίσκεται σήμερα στην πρώτη θέση των εξαγωγικών εταιρειών σταφίδας, αποτελώντας διαχρονικά τη μεγαλύτερη εγγύηση για το εισόδημα και το μέλλον των σταφιδοπαραγωγών.

Ο υποψήφιος βουλευτής ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της ΠΕΣ για τις πρωτοποριακές παρεμβάσεις και συνεχείς επενδύσεις της Ένωσης, η οποία αποτελεί πρότυπο σε πανελλαδικό επίπεδο.

Όπως επεσήμανε ο κ. Τζουραμάνης, η Πολιτεία οφείλει να υποστηρίζει και να ενισχύει τις υγιείς συνεταιριστικές οργανώσεις, οι οποίες έχουν διττό ρόλο, αφενός την αναβάθμιση της ποιότητας των αγροτικών προϊόντων κι αφετέρου την έμπρακτη στήριξη των αγροτών.

Παρεμβάσεις για ανεργία και κάλεσμα

Στα στούντιο της ΕΡΤ και του ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΚΙΝ.ΑΛ. Ανδρέας Τζουραμάνης, ο οποίος σε συνεντεύξεις που παρεχώρησε στους δημοσιογράφους, Παναγιώτη Θεοδωρακόπουλο και Χρήστο Ρουμελιώτη αντίστοιχα, αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών απευθύνοντας μαζικό κάλεσμα συμμετοχής στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Τζουραμάνης επεσήμανε πως η δημοκρατική παράταξη πρέπει να γίνει πάλι δυνατή, καθώς ανέκαθεν υπήρξε ο στυλοβάτης της κοινωνίας. «Η λογική επιστρέφει στις 7 Ιουλίου. Η πιο κρίσιμη και χρήσιμη ψήφος είναι στο Κίνημα Αλλαγής. Το σπίτι μας είναι η δημοκρατική παράταξη. Καλώ όλους τους πολίτες που για διάφορους λόγους απομακρύνθηκαν να επιστρέψουν, ώστε όλοι μαζί να πάμε τον τόπο μας ψηλά», τόνισε και εστίασε ιδιαίτερα, στο σοβαρό πρόβλημα της ανεργίας η οποία ταλανίζει τους νέους ανθρώπους. Όπως τόνισε «μπορούμε να αναστρέψουμε τη σημερινή κατάσταση. Να δημιουργήσουμε νέο πλούτο, καινούργιες θέσεις εργασίας. Με συλλογικές συμβάσεις που και θα υπάρχουν και θα εφαρμόζονται, κανονικούς μισθούς, κανονική ζωή, με ανθρωπιά. Με ουσιαστικές παρεμβάσεις κι όχι με ευχολόγια. Μόνο έτσι θα κρατήσουμε τους νέους στη χώρα μας και θα ξεπεράσουμε την κρίση» τόνισε.

Αχαΐα: O Ανδρέας Τζουραμάνης επισκέφθηκε την Παναιγιάλεια Ένωση, τα στούντιο της ΕΡΤ και το Ράδιο Αίγιο Αχαΐα: O Ανδρέας Τζουραμάνης επισκέφθηκε την Παναιγιάλεια Ένωση, τα στούντιο της ΕΡΤ και το Ράδιο Αίγιο


Πηγή