ΑΧΑΪΑ: Οι 9 σίγουροι και το «μυστήριο» με τις 3 κενές θέσεις! Τι θα ανακοινώσει την Τρίτη ο Μητσοτάκης

Τον ιστορικό και συμβολικό χώρο της Αχαΐας Κλάους που σηματοδοτεί τη σύνδεση του πρωτογενούς τομέα με την οικονομία και την ανάπτυξη, επέλεξε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας για να πραγματοποιήσει μία από τις «θεματικές συζητήσεις» της προεκλογικής περιόδου, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Πάτρα, την προσεχή Τρίτη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει την Τρίτη μία ακόμα επίσκεψη στην αχαϊκή πρωτεύουσα, η οποία αναμένεται να περιλαμβάνει περιοδεία στην πόλη, αλλά και συνάντηση με τοπικούς παραγωγικούς φορείς και επιχειρηματίες προκειμένου να μιλήσει για την ανάπτυξη, ενώ το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης αναμένεται να καθοριστεί αύριο.

Ωστόσο, στις τάξεις των τοπικών στελεχών του κόμματος έχει ήδη σημάνει συναγερμός. Η τοπική ΝΟΔΕ, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Για τέταρτη φορά στην πόλη μας ο αυριανός Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Θα μιλήσει στον προαύλιο χώρο της Achaia Clauss. Τρίτη 8 το βράδυ. Η ομιλία του θα αφορά την οικονομία. Του δίνουμε υπόσχεση ζωής ότι την 7η Ιουλίου ο χάρτης της Αχαΐας θα βαφτεί γαλάζιος σαν το γαλάζιο τ’ ουρανού. Η ομιλία θα είναι ανοιχτή στο κοινό».

Εξάλλου, συνεχίζεται η αγωνία για τους υποψηφίους που θα βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, καθώς στα ονόματα που έχουν ήδη γραφτεί και ακούγονται, ήρθαν να προστεθούν και τα ονόματα των γιατρών, Γ. Σκρουμπή και Γ. Μουτούση, κ.ά. Πηγές της Πειραιώς πάντως, σημειώνουν πως το «τοπίο» δεν θα ξεκαθαρίσει πριν τη Δευτέρα και προς το παρόν παραμένει άγνωστο εάν κατά την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην Πάτρα, θα έχει ήδη γίνει γνωστό το ψηφοδέλτιο Αχαΐας του κόμματος ή όχι. Να υπενθυμίσουμε ότι οι πρώτου 9 που ηδη εχουν δεχθει κρούση από την Πειραιως είναι οι Ανδρέας Κατσανιωτης Ιάσωνας Φωτηλας Γιώργος Κουτρουμανης Άγγελος Τσιγκρης Χριστίνα Αλεξοπούλου Ασπασία Ρηγοπουλου Αθηνα Τραχηλη, Εφη Γιαννια και Ντια Ζαχαροπούλου Στούμπου.


Πηγή