Γιάννης Λέντζας: «Ζητώ τη συστράτευση όλων, γιατί θα είμαι Δήμαρχος όλων!»

Εκφράζω για μία ακόμα φορά τις ευχαριστίες μου, την αγάπη μου και τον απόλυτο σεβασμό μου στους δημότες του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης για την καθαρή εντολή που μου έδωσαν ώστε ο Δήμος μας τα επόμενα τέσσερα χρόνια να ακολουθήσει Νέα Πορεία. Ειλικρινά, ένα απλό ευχαριστώ φαντάζει λίγο.

Η ευθύνη είναι μεγάλη και υπόσχομαι να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων σας. Τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου, ώστε να δικαιώσω αυτή την εμπιστοσύνη σας. Να μπορώ να κοιτώ στα ματιά τους συμπολίτες μου στο τέλος αυτής της θητείας, όπως κάνω και σήμερα.

Ευχαριστώ επίσης την οικογένεια μου, τους φίλους και τους συνεργάτες μου που στάθηκαν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστώ τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της «Νέας Πορείας» που δώσαμε μαζί τη μάχη και θα συνεχίσουμε να τη δίνουμε.

Θέλω να συγχαρώ τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους όλων των συνδυασμών και τους επικεφαλής τους, που έδωσαν έναν ευπρεπή και έντιμο αγώνα!

Στη Νέα Πορεία, που ξεκινά για τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, κανείς δεν περισσεύει και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο! Ζητώ λοιπόν τη συστράτευση όλων στη μεγάλη προσπάθεια που ξεκινάμε, γιατί θα είμαι Δήμαρχος όλων!

Η δουλειά έχει ξεκινήσει ήδη. Σας θέλω όλους στο πλευρό μου!

Όλοι μαζί για ένα Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!

Ο εκλεγμένος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Γιάννης Λέντζας


Πηγή