Γιάννης Λυμπέρης: «Αναλαμβάνει δράση»


Οι νέοι Δήμαρχοι αναλαμβάνουν καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου, ωστόσο ο Γιάννης Λυμπέρης στον δήμο Ήλιδας έχει ήδη αναλάβει δράση για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων του δήμου.

Τις προτεραιότητές του τις κατέστησε ξεκάθαρες κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και ήδη έχει ξεκινήσει να εργάζεται σε αυτή την κατεύθυνση.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά:

«Όπως έχουμε πει, ο χρόνος δεν περισσεύει, και τα προβλήματα στο Δήμο και την Ηλεία είναι πολλά. Γι’ αυτό έχουμε ήδη ξεκινήσει την καταγραφή και το σχεδιασμό των δράσεών μας.

Ήδη από προχθές, έχουμε αρχίσει τις επαφές και συνεργασίες στο Νοσοκομείο με τη Διοίκηση, τους γιατρούς και το προσωπικό καθώς και το δωρητή Ανδρέα Παπαδάκο σχετικά με πρωτοβουλίες που θα στοχεύουν στην αναβάθμιση της λειτουργίας του.

Για εμάς προέχει η βελτίωση των όρων ζωής των ανθρώπων μας. Των ανθρώπων του μόχθου, της παραγωγής, της επιχειρηματικότητας.

Η αγροτική οδοποιία, η καθαριότητα, η φροντίδα για τους δημόσιους χώρους, τα Σχολεία, τις αθλητικές εγκαταστάσεις, τα δημοτικά κτίρια θα είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας.

Συγχρόνως όμως, θα δώσουμε ένα μεγάλο αγώνα για να λειτουργήσουν τα μεγάλα έργα:

Το Διυλιστήριο που θα δώσει καθαρό και υγιεινό νερό σε κάθε νοικοκυριό και επιχείρηση.

Την πραγματική αναβάθμιση της Σχολής Γεωπονίας της Αμαλιάδας με την ανάπτυξη των δύο νέων κτιρίων και την κατοχύρωση της πλήρους λειτουργίας της.

Όσο για τα μεγάλα περιφερειακά έργα, θα είμαστε παρόντες για να διεκδικήσουμε δυναμικά την εξέλιξή τους.

Για την ολοκλήρωση της οδού Πάτρα –Πύργος,

την επέκταση του δικτύου Φυσικού αερίου στην περιοχή μας,

την ολοκλήρωση του δρόμου Αμαλιάδα – Πηνεία – 111.

Θα πιέσουμε και θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για τη γρήγορη και επιτυχημένη εφαρμογή τους.

Είμαστε αισιόδοξοι πως κι αυτό τον αγώνα, αυτόν τον σπουδαίο αγώνα, που εξακολουθεί να μας εμπνέει και να μας συναρπάζει, με τη βοήθεια των συνεργατών μας και τη συμπαράσταση του λαού της Ήλιδας, θα τον κερδίσουμε».


Πηγή