Για Πλαζ κάθε 10′ – Με τη γραμμή “1” του ΚΤΕΛ, στην πιο κοντινή παραλία της Πάτρας!

Καλοκαιράκι και ο πιο κοντινός προορισμός για ένα μπανάκι δεν είναι άλλος από την παραλία της Πλαζ που τα τελευταία χρόνια, έχοντας οργανωθεί, παρέχει αρκετές υπηρεσίες στους λουόμενους.

Το Αστικό ΚΤΕΛ της Πάτρας γνωρίζοντας την ανάγκη του κόσμου που μένει στην Πάτρα και ο οποίος δεν έχει κάποιο μεταφορικό μέσο για να πηγαίνει για μπάνιο, ξεκίνησε και αυτό το καλοκαίρι τα συχνά δρομολόγια της γραμμής "1" προς την Πλαζ.

Πρόκειται για τη γραμμή που κάθε καλοκαίρι συγκεντρώνει το μεγαλύτερο επιβατικό ενδιαφέρον αφού όσοι μένουν στην Πάτρα και αναζητούν τρόπους για να πάνε να κάνουν ένα γρήγορο μπανάκι ακόμα και τις καθημερινές, βρίσκουν τη λύση μέσω των λεωφορείων του ΚΤΕΛ.

Τα συχνά δρομολόγια της γραμμής ξεκίνησαν την λειτουργία τους ήδη από το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου και θα συνεχιστούν έως και στις αρχές Σεπτεμβρίου, κρατώντας δηλαδή όλο το καλοκαίρι. Τα δρομολόγια για την Πλαζ είναι κάθε δέκα λεπτά, με τα λεωφορεία να ξεκινούν από το πρωί και να συνεχίζουν έως αργά το βράδυ.

Οι Πατρινοί που έχουν ανάγκη από θάλασσα και θέλουν να κάνουν τα μπανάκια τους ή περάσουν στιγμές αναψυχής στην πιο κοντινή παραλία της Πάτρας, μπορούν να πηγαίνουν στην Πλαζ εύκολα, γρήγορα και φθηνά καθημερινά, όλες τις ώρες της ημέρας.

Τα λεωφορεία της γραμμής είναι σύγχρονα και τα περισσότερα από αυτά αποτελούν οχήματα τελευταίων ετών που προσφέρουν ανέσεις και δυνατότητες στους εργαζομένους και στο επιβατικό κοινό.

Για Πλαζ κάθε 10' - Με τη γραμμή "1" του ΚΤΕΛ, στην πιο κοντινή παραλία της Πάτρας!

Δύο τρία οχήματα έχουν και… σάουνα!

Λόγω όμως των συχνών δρομολογίων που έχει η συγκεκριμένη γραμμή, υπάρχουν και δύο – τρεις περιπτώσεις, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν επιβάτες – αναγνώστες του patrasevents.gr, που είναι αρκετά παλιά ως λεωφορεία. Τα συγκεκριμένα λεωφορεία που αποτελούν ευτυχώς την εξαίρεση στον κανόνα, δεν έχουν καν κλιματιστικό.

Αποτέλεσμα αυτού είναι οι επιβάτες που έχουν την ατυχία να μπουν σε αυτά, να ψήνονται από την ζέστη, σε συνθήκες καύσωνα, μέχρι να φτάσουν στην Πλαζ. Ωστόσο, η πλειοψηφία των λεωφορείων της γραμμής "1", όχι μόνο διαθέτουν κλιματιστικό, αλλά γενικότερα είναι σε καλή κατάσταση. Το σημαντικό είναι ότι τα συχνά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ, μεταφέρουν και αυτό το καλοκαίρι τον κόσμο στην Πλαζ.


Πηγή