Γνωστό brand ανοίγει κατάστημα στο πρώην Γαϊτανάκι της Πάτρας!

Γνωστό brand ανοίγει κατάστημα στο πρώην Γαϊτανάκι της Πάτρας!  Γνωστό brand ανοίγει κατάστημα στο πρώην Γαϊτανάκι της Πάτρας!

Είναι οριστικό και ήδη έχουν ξεκινήσει να μπαίνουν οι επιγραφές.

Το πρώην Γαϊτανάκι στη γωνία της Ρήγα Φεραίου με τη Γούναρη, πρόκειται να διαμορφωθεί σε κατάστημα Maison, ένα από τα σημαντικότερα brands στον χώρο των επίπλων που αποτελεί μια εκ των ταχύτερα αναπτυσσόμενων ελληνικών αλυσίδων.

Πρόκειται για μία αλυσίδα στο χώρο του επίπλου και της διακόσμησης σπιτιού που ήδη μετρά 17 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, εκ των οποίων τα επτά από αυτά, είναι flag stores. Στην Πάτρα υπάρχουν δύο ακόμα καταστήματα Maison. Το νέο κατάστημα που είναι να ανοίξει στο κέντρο της Πάτρας θα στεγαστεί σε μία από τις καλύτερες γωνίες της πόλης που ήταν για αρκετά χρόνια αναξιοποίητη και κλειστή.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν από αρκετούς μήνες είχε ακουστεί ότι εκεί θα άνοιγε κατάστημα γνωστή αλυσίδα αρτοποιών που προέρχεται από την Αθήνα. Το σημαντικό είναι ότι η γωνία αυτή παίρνει ζωή και αρκετοί Πατρινοί χάρηκαν με το νέο εγχείρημα που ετοιμάζει η συγκεκριμένη εταιρεία, η οποία φημίζεται για την ποιότητα των προϊόντων της.

Γνωστό brand ανοίγει κατάστημα στο πρώην Γαϊτανάκι της Πάτρας!  Γνωστό brand ανοίγει κατάστημα στο πρώην Γαϊτανάκι της Πάτρας!


Πηγή