Γόνιμη συνάντηση με εκπροσώπους του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ταξί Κέρκυρας είχε ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Σπύρος […]

Κοινωνία Γόνιμη συνάντηση με εκπροσώπους του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ταξί Κέρκυρας είχε ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Σπύρος Κροκίδης.

Γόνιμη συνάντηση με εκπροσώπους του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ταξί Κέρκυρας είχε ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Σπύρος Κροκίδης.

Ο κ. Κροκίδης έγινε αποδεκτής των σοβαρών αιτημάτων του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ταξί Κέρκυρας και τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους, ενώ τους ενημέρωσε για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και τις δεσμεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον ανοιχτό διάλογο επικοινωνίας, της νέας κυβέρνησης της χώρας, με τον κλάδο των επαγγελματιών οδηγών ταξί.

Από τη μεριά τους, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ταξί Κέρκυρας, εξέφρασαν στον υποψήφιο βουλευτή τα βασικά αιτήματά τους, για την ποσόστωση ως προς τη χρήση αδειών σε «βανάκια» με πληθυσμιακά κριτήρια, αλλά και την επιμόρφωση των οδηγών σε επίπεδο ΙΕΚ.

«Είμαστε στο πλευρό όλων των επιχειρηματιών, δη όσων προσπαθούν, με πολύ κόπο, κάτω από αντίξοες συνθήκες να επιβιώσουν. Η «σκληρή» κυβερνητική πολιτική που ασκήθηκε τα τελευταία χρόνια από τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, « έπνιξε» τον μικρομεσαίο επιχειρηματικό κλάδο σε όλα τα επίπεδα. Ο κλάδος των ταξί είναι πολύ σημαντικός για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού στην Κέρκυρα και θα τον στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Κέρκυρας, Σπύρος Κροκίδης.


Πηγή