Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων: Με μικροαλλαγές η τελική σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου

Με μικρές αλλαγές, σε σχέση με την αρχική εκτίμηση, ανακηρύχθηκε από το Πρωτοδικείο Ηλείας η τελική σύνθεση του νέου δημοτικού συμβουλίου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Ο συνδυασμός «Ενωτική Δημιουργία» του επανεκλεγέντος δημάρχου Σάκη Μπαλιούκου εκλέγει συνολικά 14 συμβούλους, εκ των οποίων οι δύο εκλέγονται στη ΔΕ Αλιφείρας και ένας στη ΔΕ Ανδρίτσαινας. Ο συνδυασμός «Επιλογή Ευθύνης» του Τάκη Δημητρουλόπουλου εκλέγει 12 συμβούλους, δύο εκ των οποίων στη ΔΕ Ανδρίτσαινας και δύο στη ΔΕ Αλιφείρας.

Από την παράταξη του Σάκη Μπαλιούκου εκλέγονται ο Μίλτος Γεωργακόπουλος (ΔΕ Ανδρίτσαινας), ο Κων/νος Τσαρουχάς και ο Βασίλης Δημητρακόπουλος (ΔΕ Αλιφείρας), ο Γιάννης Δάγκαρης, ο Τάσος Καρνάρος, ο Κων/νος Καούκης, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, η Κων/να Στρουμπάκου, ο Παναγιώτης Γριβάκης, η Κων/να Φωτεινοπούλου, ο Γιώργος Τουρής, η Φωτεινή Μάλλιου-Αθανασοπούλου, ο Ευάγγελος Αλεξόπουλος και η Δέσποινα Σκούφη-Μπουρνελά.

Από τον συνδυασμό «Επιλογή Ευθύνης» του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Τάκη Δημητρουλόπουλου, εκλέγονται ο ίδιος ως επικεφαλής, ο Ξενοφώντας Σταυρόπουλος, ο Βασίλης Κοτρέτσος, ο Γιώργος Χατζόπουλος, ο Βασίλης Τσαούσης, ο Γιάννης Τουρής, η Δήμητρα Σταθοπούλου-Τζουανοπούλου, η Παναγιώτα (Πένυ) Καφεντζή, ο Γιώργος Κάκκας και ο Θανάσης Κωστόπουλος (ΔΕ Ανδρίτσαινας), η Δήμητρα Δέλγα-Γιαννακοπούλου και ο Αναστάσιος Χριστόπουλος (ΔΕ Αλιφείρας).

Από τη Λαϊκή Συσπείρωση Ανδρίτσαινας-Κρεστένων εκλέγεται ο επικεφαλής Νίκος Γκότσης.


Πηγή