Δήμος Πύργου: Υπογραφών (συμβάσεων) συνέχεια…

Τη σύμβαση κατασκευής του έργου με τίτλου «Κάλυψη αποχετευτικού αγωγού στο σιδηροδρομικό σταθμό Αγίου Ηλία», υπέγραψε ο δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής με τον προϊστάμενο στην Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος Άγγελο Τσίκα.

Ο κ. Λιατσής δήλωσε, σχετικά, ότι «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι υπογραφές αυτές δεν υποκρύπτουν καμία πολιτική σκοπιμότητα. Κι ακόμα πιο χαρούμενος γιατί αυτά που είπα στον πρόεδρο της ΤΚ του Αγίου Ηλία τα υπογράφω. Το έργο της κάλυψης του αποχετευτικού αγωγού στο σιδηροδρομικό σταθμό του Αγίου Ηλία σε λίγο καιρό θα είναι γεγονός. Δεν οριοθέτησα ποτέ τη δράση μου στο δήμο με τη θητεία μου στο δημαρχείο. Μέχρι το τέλος Αυγούστου και μαζί με την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου και τους υπόλοιπους συνεργάτες μου θα τελειώσουμε στα χαρτιά και θα εγκαταστήσουμε στην πραγματικότητα τους εργολάβους και τα όσα έχουμε υποσχεθεί. Πιστεύω ότι η νέα δημοτική αρχή πρέπει να θεμελιώσει πάνω σ αυτές τις λογικές την εξουσία της στο δήμο Πύργου και να είναι ένα καλό παράδειγμα η στάση μου και η συμπεριφορά μου αυτό τον καιρό».

Ο κ. Τσίκας τόνισε πως «Σ` εμάς η δουλειά δεν σταματά όποιος κι αν είναι δήμαρχος. Τι επόμενες ημέρες θα έρθουν προς υπογραφή και οι αναπλάσεις στις πλατείες του Κορακοχωρίου και του Σοπίου. Επίσης βρισκόμαστε στο στάδιο του προσυμβατικού ελέγχου σε τουλάχιστον 15 έργα και κάθε μέρα κάνουμε αγώνα ως Υπηρεσία με τις επιτροπές για να έρθουν στο γραφείο του δημάρχου και να συμβασιοποιηθούν και να ξεκινήσουν μέσα στον Ιούλιο».


Πηγή