Δυτική Αχαΐα: Η επιστολή του Σπύρου Μυλωνά στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Επιστολή απέστειλε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος του Δήμου δυτικής Αχαΐας Σπύρος Ν.Μυλωνάς, προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συμπεριλάβει δύο θέματα σε συζήτηση προ ημερησίας διάταξης, καθώς χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Αξιότιμε κ.Πρόεδρε,

Απευθυνόμενος σε εσάς, με τη θεσμική σας ιδιότητα ως προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου δυτικής Αχαΐας, σας ζητώ να συμπεριλάβετε στην έκτακτη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουνίου και ώρα 08:00μ.μ. σε συζήτηση προ ημερησίας διάταξης, δύο θέματα, τα οποία είναι πολύ σοβαρά και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Το πρώτο θέμα αφορά το πρόβλημα της λειψυδρίας που αντιμετωπίζει η δημοτική κοινότητα της Κάτω Αχαΐας, καθώς και μια πλειάδα τοπικών κοινοτήτων και οικισμών όπως ο Αλισσός, το Καλαμάκι, το Μετόχι, τα Καραίικα, τα Σαγαίικα, το Λιμνοχώρι, τα Κεφαλαίικα κτλ.

Και το δεύτερο είναι η άμεση λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού της Κάτω Αχαΐας καθώς έχει αποδειχθεί ότι ουσιαστικά ο ΒΙΟΚΑ δε δουλεύει και ότι έχει πολλά και σοβαρά προβλήματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τον ενδεδειγμένο τρόπο λειτουργίας του.

Στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν ταχύτερη αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων αυτών ώστε να εξασφαλιστεί η καλύτερη καθημερινή διαβίωση των συνδημοτών μας, καθώς είναι προβλήματα που αφορούν σε σοβαρές συνέπειες στη δημόσια υγεία και στην τοπική οικονομία.

Σας παρακαλώ να πράξετε τα δέοντα και να με ενημερώσετε για τη απόφασή σας σχετικά.

Εξυπακούεται ότι στη συγκεκριμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα παρευρεθώ.

Με εκτίμηση,

Σπύρος Ν.Μυλωνάς

Νεοεκλεγείς Δήμαρχος Δήμου δυτικής Αχαΐας.


Πηγή