ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ – Ήθελαν να μην πληρώσουν… και χτύπησαν τον ιδιοκτήτη

Ένα απίστευτο συμβάν έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες σε πολύ γνωστό κατάστημα εστίασης της Πάτρας.

Μια παρέα τριών ανδρών μετέβη σε εστιατόριο για να δειπνήσει.

Αφού παρήγγειλαν και κατανάλωσαν τα φαγητά αλλά και τα ποτά, έφτασε η ώρα του λογαριασμού.

Στο άκουσμα του ποσού, ένας εκ των τριών διεμήνυσε στη σερβιτόρα, πως δεν θα πλήρωνε, ισχυριζόμενος πως ένα προϊόν από αυτά που σερβιρίστηκαν ήταν παγωμένο. Kαίτοι το είχε καταναλώσει.

Η σερβιτόρα, ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος σε ήρεμο ύφος προσέγγισε το τραπέζι των τριών ανδρών και με ευγένεια ζήτησε να μάθει τι συνέβη. Φαίνεται όμως πως οι νταήδες πελάτες είχαν άγριες διαθέσεις!

Ξαφνικά, του επιτέθηκαν χτυπώντας τον με γροθιές, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν. Στο κατάστημα επικράτησε πανικός, ενώ κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ, με τους εμπλεκόμενους να οδηγούνται στο αστυνομικό τμήμα.

Το περιστατικό έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης αφού ο ιδιοκτήτης του καταστήματος έχει προβεί σε μηνύσεις. Όσο για τους δράστες; Προσαγόμενοι στο Αστυνομικό Τμήμα άρχισαν να επικαλούνται διάφορες αιτιολογίες για την συμπεριφορά τους. Και φυσικά… «τα έριξαν» στον καταστηματάρχη! Όμως οι Αστυνομικοί… δεν μάσησαν και προχώρησαν στον σχηματισμό δικογραφίας η οποία εστάλη στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

dete.gr


Πηγή