Ευσταθία Γιαννιά: “Το πρόγραμμα της Ν.Δ «απαντά» στις ανάγκες των πολιτών”

Παρούσα στην παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας από τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη, ήταν η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ στην Αχαΐα – Αντιστράτηγος ε.α της ΕΛ.ΑΣ Ευσταθία Γιαννιά.

Ο κ. Μητσοτάκης το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Ιουνίου 2019, σε ειδική εκδήλωση στον «Ελληνικό Κόσμο» ενόψει των Εθνικών Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ανέλυσε τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για την οικονομία και την καθημερινότητα των πολιτών, για μια ισχυρή ανάπτυξη και αυτοδύναμη Ελλάδα.

«Σήμερα αποδείχθηκε πως η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη από καιρό να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, μακριά από λαϊκισμούς και ψέματα.

Το πρόγραμμά της, όπως παρουσιάστηκε από τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι ξεκάθαρο και στοχευμένο ανά κλάδο και τομέα.

Μείωση φόρων για όλους τους πολίτες, με την εφαρμογή εισαγωγικού συντελεστή από 22% σε 9% για εισόδημα έως 10.000 και σταδιακή μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης και των εισφορών από 20% σε 15% και για τις επιχειρήσεις από 28% σε 20% σε μία διετία.

Η ακίνητη περιουσία θα σταματήσει να είναι «βαρίδι» με τη μείωση του ΕΝΦΙΑ στο 30%, την αναστολή του ΦΠΑ για τρία χρόνια στην οικοδομική δραστηριότητα και στο φόρο υπεραξίας στη μεταβίβαση ακινήτων,

Η στήριξη των νέων οικογενειών αποτελεί προτεραιότητα για τη Ν.Δ και προς την κατεύθυνση της αντιμετώπισης της υπογεννητικότητας μεταξύ άλλων, θα καθιερωθεί επίδομα 2.000 ευρώ για κάθε παιδί που γεννιέται και η αύξηση του ορίου του αφορολόγητου κατά 1.000 ευρώ για κάθε παιδί.

Η κατάργηση του Νόμου Παρασκευόπουλου και λήψη κάθε μέτρου, ώστε οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας, ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα, νέο πλαίσιο λειτουργίας των ΑΕΙ, δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για όλους, είναι μόνο μερικοί από τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος που «ακουμπούν» και «απαντούν» στις ανάγκες των πολιτών όλων των ηλικιών και κυρίως της Ελληνικής οικογένειας». δήλωσε η κα Γιαννιά για να προσθέσει «Η Ν.Δ διαμορφώνει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις, που θα οδηγήσουν στην προσέλκυση επενδύσεων και τη δημιουργία νέων και μόνιμων θέσεων εργασίας, με σταθερούς και καλά αμοιβόμενους μισθούς»

«Προσωπικά θα δώσω τον αγώνα μου, όπως έκανα όλα αυτό το διάστημα για ν' αλλάξουμε τα πολιτικά δεδομένα και στην Αχαΐα. Ένας νομός που ενώ έχει τις δυνατότητες να γυρίσει σελίδα και να τραβήξει μπροστά, οι πολιτικές που ακολουθήθηκαν τα τελευταία χρόνια την καταδίκασαν στη στασιμότητα.

Στόχος μου το προσεχές διάστημα μέχρι τις κάλπες της 7ης Ιουλίου, είναι να επικοινωνήσω στους πολίτες πλήρως το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, που έχει επίκεντρο τον άνθρωπο και την κοινωνία», κατέληξε η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ στην Αχαΐα.

Ευσταθία Γιαννιά: "Το πρόγραμμα της Ν.Δ «απαντά» στις ανάγκες των πολιτών"


Πηγή