Ευχαριστήριο εκλογών Σεβαστής Κωνσταντινίδη – Ρεκατσίνα

Συνδημότισσες και συνδημότες,

Επικοινωνώ σήμερα μαζί σας με ειλικρίνεια για να σας δηλώσω ότι, η εκλογή μου ως δημοτικής συμβούλου δεν αποτελούσε ούτε αποτελεί για εμένα αυτοσκοπό και ούτε εκπορεύεται από διάθεση ανάληψης αξιωμάτων αλλά διαπνέεται συνειδητά από αίσθημα ευθύνης και θέληση προσφοράς για τον τόπο μας και τους κατοίκους του.

Σε κάθε πολιτική επιλογή μου μέχρι σήμερα εισέπραξα την αγάπη, την εκτίμηση και την τιμή της επιλογής σας.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς και συγχρόνως να σας διαβεβαιώσω ότι και αυτή τη φορά δεν θα διαψεύσω την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας αλλά θα φανώ αντάξια, ενεργώντας πάντα δίπλα και ανάμεσά σας με αλήθεια, ανοιχτά αυτιά, ζεστή καρδιά και καθαρά χέρια για την υλοποίηση των κοινών μας στόχων.

Η μοίρα και το μέλλον του τόπου μας είναι άρρηκτα συνυφασμένα με το δικό μας μέλλον και κυρίως με το μέλλον των παιδιών μας. Ως εκ τούτου δεν συγχωρούνται λάθη και παραλήψεις. Η χαμένη πρόσφατη πενταετία που ήρθε σαν συνέχεια της επίσης αποτυχημένης προηγούμενης δημοτικής διοίκησης δεν συγχωρεί άλλα λάθη και παραλήψεις και δεν έχουμε πλέον την πολυτέλεια για αστοχίες, αναβολές ή σκοπιμότητες. Αντίθετα απαιτούνται εδώ και τώρα προγραμματισμός, αυξημένη δράση και γόνιμη συνεργασία, με σταθερό σκοπό την υπηρέτηση των Αξιών του τόπου μας.

Προσωπικά πιστεύω ότι, στο πρόσωπο του νέου δημάρχου κ. Χαράλαμπου Καλού, τον οποίο συγχαίρω ιδιαιτέρως, μπορεί να επιτευχθεί η απαιτούμενη σύνθεση των απόψεων, ο συγκερασμός των όποιων διαφορών και τελικά η συνεργασία των εχόντων κοινά χαρακτηριστικά δημοτικών συνδυασμών, ώστε όλοι μαζί να αγωνισθούμε για να προσθέσουμε αξία στον τόπο μας, να πολλαπλασιάσουμε τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα, να αφαιρέσουμε τις αδυναμίες του και να μειώσουμε τα προβλήματα αφήνοντας το υπόλοιπο με θετικό πρόσημο.
Με ευθύνη και αισιοδοξία
Σεβαστή Κωνσταντινίδη Ρεκατσίνα


Πηγή