Ευχαριστήριο μετεκλογικό μήνυμα του νέου Δημάρχου Λευκάδας, κ. Χαράλαμπου Καλού

Συνδημότισσες και συνδημότες,

Τις ημέρες αυτές με κατακλύζουνσυναισθήματαχαράς,συγκίνησης και ευγνωμοσύνης.Νοιώθωπραγματικά την ανάγκη να επικοινωνήσω με όλους σας, όχι από εθιμοτυπικούς λόγους, αλλά για να μοιραστώ μαζί σας αυτά τα συναισθήματα και να σας ευχαριστήσω εκ βάθουςκαρδίας, που επιλέξατεη«Σύγχρονη Λευκάδα» να αποτελέσει την συνειδητή σας επιλογή και στο πρόσωπο το δικό μου, τον άνθρωπο που θα σαςεκπροσωπήσει τα επόμενατέσσεραέτη, από την εξόχωςτιμητικήθέση του δημάρχουΛευκάδας.

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι η πόρτα του γραφείου μου θα είναι ανοιχτή για όλους τους Λευκαδίτες, ανεξαρτήτως της όποιαςεπιλογήςέκαναν στις πρόσφατεςεκλογές.

Λευκαδίτισσες και Λευκαδίτες,

Την 1ηΣεπτεμβρίουανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για την τοπικήαυτοδιοίκηση στηνΛευκάδα. Ένα κεφάλαιο που απαιτείσυναίνεση και συνεργασίες. Από την μεριά μου θα καταβληθεί η μέγιστηδυνατήπροσπάθειαέτσι ώστε να διαμορφωθεί τοπλαίσιοεκείνο που θα επιτρέψει σε όλους τους δημοτικούςσυμβούλουςνα συμβάλλουν στην πράξη, στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας και στην χάραξηβιώσιμης και ισόρροπηςανάπτυξης.Τα προβλήματαείναικοινά και επιζητούνλύσεις. Είμαιαπολύτωςπεπεισμένος ότι όλοι μας, τόσο οι τριάντα τρεις δημοτικοίσύμβουλοιόσο και εγώ, θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων για το καλό της Λευκάδας.

Φίλες και φίλοι,

Θα ήθελα να τονίσω ότι αν πιστώνωκάτι στον εαυτό μου, αυτό δεν είναι η εκλογή μου στην θέση του δήμαρχου, αλλάτο ότι κατάφερα να εμπνεύσω και να κάνωσυμμέτοχους στην κοινήπροσπάθεια τους πενήντα ένα συνεργάτες μου – υποψηφίουςδημοτικούςσυμβούλους. Με αυτήν την προσέγγιση,φιλοδοξώ να κινητοποιήσω και τους μελλοντικούς μου συνεργάτες, τους υπαλλήλους του δήμου, αλλά και ολόκληρη τηνκοινωνία της Λευκάδας προς τον κοινόστόχο. Να πάει η Λευκάδα ΜΠΡΟΣΤΑ.

Αναλαμβάνω την ευθύνη.

Με εκτίμηση,

Χαράλαμπος Καλός


Πηγή