Η πολιτική αλλαγή ξεκίνησε από την Αχαΐα! – Άρθρο της Έλενας Κονιδάρη- Αντωνοπούλου


Η πολιτική αλλαγή ξεκίνησε από την Αχαΐα! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε συμβολικά την Πάτρα και την Αχαΐα για να παρουσιάσει την κυβερνητική στρατηγική που θα ακολουθήσει ως πρωθυπουργός μετά από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Ένα τόπο που γνώρισε την ακμή και την παρακμή στην οικονομία, την επιχειρηματικότητα και την παραγωγή.

Διαβάσαμε και ακούσαμε τις αντιδράσεις των πολιτικών αντιπάλων μας, οι οποίοι δυσανασχέτησαν με την απόφαση του Κ. Μητσοτάκη να μπει επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΝΔ για να γίνει και η Αχαΐα γαλάζια. Όπως και η υπόλοιπη Ελλάδα…

Η δήθεν προοδευτική ιδεολογία τους δεν επιτρέπει σε κανέναν άλλο να τους αμφισβητεί την πρωτιά στο «κάστρο» της Αχαΐας. Το θεωρούσαν ανέφικτο και στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές. Αλλά οι πολίτες αποφάσισαν με ωριμότητα να γυρίσουν σελίδα. Με την ίδια ωριμότητα θα οδηγηθούν στην κάλπη σε λιγότερο από ένα μήνα για να δώσουν στον Πρόεδρο της ΝΔ ισχυρή εντολή, ώστε να μπορεί να τηρήσει στο ακέραιο τις δεσμεύσεις που ανέλαβε απέναντι σε όλους τους Έλληνες.

Ο Κ. Μητσοτάκης μας ζητάει να του δώσουμε την ευκαιρία να μας υπηρετήσει. Όλους μας και όχι μόνο αυτούς που εμπιστεύτηκαν τη ΝΔ στις πρόσφατες Ευρωεκλογές ή θα εμπιστευτούν την παράταξή μας στις 7 Ιουλίου. Αυτή είναι η διαφορά της ΝΔ…Είναι η παράταξη που ενώνει τους Έλληνες και δεν τους ξεχωρίζει ανάλογα με τις ιδεολογικές προτιμήσεις τους. Είναι η παράταξη που έχει στόχο: Ισχυρή ανάπτυξη για αυτοδύναμη Ελλάδα!

Ξεκινώντας από την Πάτρα την προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ, ο Κ. Μητσοτάκης μας έδειξε το δρόμο για να βαδίσει η Ελλάδα στο δρόμο της ανάπτυξης. #Ενωμένοι_Μπορούμε


Πηγή